Wysłany: 2008-05-01, 12:18 BRAVO na temat Piróga
Czytając najnowsze BRAVO, dowiedziałam się, że ludzi denerwuje ostra krytyka Piróga i, że on, w przeciwieństwie do Dody, ffanów się nie doczeka. CO o tym myślicie?
Moim zdaniem dobrze, że Piróg krytykuje. W końcu to dzięki krytyce możemy dowiedziec się, co robimy źle.
Moim zdaniem dobrze, że Piróg krytykuje. W końcu to dzięki krytyce możemy dowiedziec się, co robimy źle.
practisions napisał/a
i dobrze, ze krytukuje, bo mobilizuje do pracy
zgadzam sie..
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
ja lubie jak sie "kłoca"
Poza tym Michał dobrze ze krytykuje bo on chyba wiecej sie na tym zna niz tancerze .
Konstruktywnej krytyki nigdy dosc ! Ale trzeba umiec ja przyjac z pokora i wyciagnąc wnioski.
Mam wrażenie czasem, że Augustin patrzy na wszystko trochę z takim dystansem i szuka dobrych stron w tym wszystkim. Michał jest taki bardziej.. krytyczny? Ocenia bardzo profesjonalnie...
Michał ma fanów, ma. Jestem na to przykładem..
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
Michał jest taki bardziej.. krytyczny? Ocenia bardzo profesjonalnie...
Moim zdaniem ludzie nie potrafią przyjmować krytyki.
Możliwe, że z tego też to wynika. Z tym, że ja np. też nie jestem za chamskimi komentarzami itp., ale nie wydaje mi się by z ust Michała takie padały..
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
Wysłany: 2008-05-02, 08:32
Cytat
Możliwe, że z tego też to wynika. Z tym, że ja np. też nie jestem za chamskimi komentarzami itp., ale nie wydaje mi się by z ust Michała takie padały..
Ja jestem do krytyki przyzwyczajona, a poza tym lubię krytykować, więc takowe z ust innych mi nie przeszkadzają. Przynajmniej wiem, co ludziom we mnie przeszkadza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum