A może w końcu zostawić jego orientację seksualną w spokoju?
Nam też nikt do sypialni się nie wtrynia. Jego sprawa co robi i z kim. Tu występuje jako specjalista od tańca i tego się trzymajmy. Nic nam do tego!
o boze kochany!! czytam te wasze posty i lapie sie z aglowe.. Zachowujecie sie gorzej niz stare przekupy na targowicy.. co z tego ze Michal Pirog jest gejem?? co z tego ze podobno Piasek jest gejem?? prosze mi odpowiedziec na to pytanie konkretnie bo na prawde staram sie jak moge ale nic mi do glowy nie przychodzi w czym wy tu ludzie widzicie problem?? To jest ich orientacja, ich zycie i ich sprawa.. my mamy gowienko do tego.. jednak niestety polacy maja to do siebie ze ich zycie jest zawsze super ok wiec lepiej sie doczepic do czyjegos..
michal Piro jest fenomenalnym tancerzem i fajnym jurorem.. to sie liczy w tym programie a nie czy jest gejem czy nie to samo tyczy sie piaska, facet dobrze spiewa i madrze spiewa, reszta sie nie liczy.. to jest ich zycie prywatne i nikt nie powinien w nie ingerowac...
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
Wysłany: 2008-05-08, 10:54
judyta napisał/a
o boze kochany!! czytam te wasze posty i lapie sie z aglowe.. Zachowujecie sie gorzej niz stare przekupy na targowicy.. co z tego ze Michal Pirog jest gejem?? co z tego ze podobno Piasek jest gejem?? prosze mi odpowiedziec na to pytanie konkretnie bo na prawde staram sie jak moge ale nic mi do glowy nie przychodzi w czym wy tu ludzie widzicie problem??
Ludzie uwielbiają sensacje, a zwłaszcza jeśli tyczą się jakiejś sławnej osoby, a jak już mowa od dwóch to normalnie święto. Leje się wino, gazetki mają o czym pisać, a ludzie nie muszą użalać się na sobą, tylko rozmawiają o sławach. Tak już jest.
Jeśli zaś chcecie wiedzieć prawdę to spytajcie samego Piaska i Piróga i po sprawie. Ja nic do niego np nie mam.
_________________ "Bóg kocha tych, którzy śmiało idą pod wiatr"
Też nic do niego nie mam... zgadzam się z Gino... i co z tego, że jest gejem, każdy ma prawo wyboru... hi, hi... właśnie zapytaj się samego Piróga i Piaska...
Ciekawe, czy Wy chcielibyście, by w Wasze prywatne życie właził ktoś z buciorami. Ja rozumiem wszystko, newsy, ploty, ale... seksualność? To osobista sprawa. Jest gejem i tyle. Jego sprawa z kim jest, kiedy jest i dlaczego.
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
To osobista sprawa. Jest gejem i tyle. Jego sprawa z kim jest, kiedy jest i dlaczego.
niestety my polacy tacy juz jestesmy.
mi tam nie przeszkadza.. czy gej czy nie, to sie tu nie liczy, fajnie tanczy gosciu, zna sie na tym i za to go cenie.
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum