Ja jakoś nie mam zdania na jego temat... jest ok ale czasami okropnie chamski. MASAKRA!!! Juz nie pamiętam kto to był ale chyba do Patryka (nie pamiętam z kim tańczył) powiedział: "Stoi koło ciebie niezła dupa a ty nawet na nią nie spojrzysz" Sory ale to juz jest przesada. Jak wy byście sie poczuli tak nazwani przed kamerą? Nawet nie tyle że w telewizji ale w ogóle. Troszke nie za miło
_________________ Coraz trudniej, coraz nudniej... nowe pomysły, nowe poglądy. CAŁKIEM INNE ZYCIE
no tak.... znowu to napiszę...
jest ŚWIETNY i uwielbiam jego komentarze do uczestników... właśnie dzięki niemu program jest ciekawszy zna się na tańcu... ogólnie jest genialny... no i co z tego, że jest gejem, ja tam mu do łóżka nie zaglądam, więc mnie to nie interesuje
Nie wiem, czy to dobry temat na to, co chcę napisać, ale dzisiaj w DDTVN był Michał, bo był temat o wegetarianach. Co prawda, nie widziałam całego, ale pewnie niedługo będzie na stronie DDTVN i będzie można posłuchać, co Michał ciekawego powiedział.
Sorry za OT, ale jak usłyszałam w tym programie, że Halina Frąckowiak jest weganką, ale je cielęcinę, bo jest wskazana to myślałam, że padnę.
_________________ "Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś." (J. Dean)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum