Wszyscy o tym bilecie Miał rację - dziewczyna była nijaka, nie podobała mi się.
Mógł jednak dać jej to do zrozumienia w inny sposób, nieco bardziej na light..
No, ale to jest Michał..
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
Wstrętny pieróżek
A oprócz biletu była też pewna inna sytuacja..
Sytuacja z Cinkiem. Ja myślę, że Piróg miał słuszność, nic złego nie zrobił ;]
Powiedział "żeby rozwiać wątpliwości Augustina...", nic złego nie powiedział, grzecznie poprosił o ten obrót.
Cinek wdał się w pyskówkę. Mógł po prostu powiedzieć : Nie, nie potrafię. Nie, nie kojarzę z nazwy. Przykro mi, ale tego nie zrobię. - Nie wiem, cokolwiek.
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
nic złego nie powiedział, grzecznie poprosił o ten obrót.
dokładnie To jest casting i miał takie prawo. Łaski mu nie robi ;/ To Cinkowi powinno zależeć na bilecie. Gdy mi na czymś zależy to potrafie bardzo wiele zrobić by to osiągnąć ;/
_________________ Gdyby diabeł nie istniał i miałby go stworzyć człowiek, stworzyłby go na swój obraz i podobieństwo Fiodor Dostojewski
A mnie to stwierdzenie zniesmaczyło..to po pierwsze, po drugie to było nie stosowne. Ewidentnie obraził Anetę. Widac było, zaskoczenie na jej twarzy i nawet Patryk szepnął do niej co było widoczne, coś w stylu: "Obraził Cię nie?" Ogólnie można by rzec, "Wielki powrót ciętych uwag Michała Piróga"...
_________________ Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
"Żyję więc walczę...
Żyję więc śnię...
Żyję więc kocham...
Żyję bo chcę...?"
'Kat' masz rację.. to wcale nie było śmieszne a tym bardziej miłe zachował się chamsko..
Tak.. wyraża swoją opinię, ale mógł tego akurat nie mówić, lub chociaż powiedzieć to innaczej.
Moze okreslenie "fajna dupa" nie jest fajne. Ale co by nie było to jest to koplement ze jest ładna. A takie ostre sugestie sa juz u Michała normą. Wiec nie rozumiem was. Bez przesady. Czepiacie sie...
_________________ Gdyby diabeł nie istniał i miałby go stworzyć człowiek, stworzyłby go na swój obraz i podobieństwo Fiodor Dostojewski
Moze okreslenie fajna dupa nie jest fajne. Ale co by nie było to jest to koplement ze jest ładna. A takie ostre sugestie sa juz u Michała normą. Wiec nie rozumiem was. Bez przesady. Czepiacie sie...
ta. ale no może to jest komplement.. ale miłe to nie było..
Ma ostre teksty, ale ewidentnie ją obraził.
Ja się nie czepiam..wyrażam tylko swoje zdanie..Mnie się to nie podobało i już. Uważam, ze mógł w inny sposób to wyrazic i tyle..mnie by coś takiego uraziło, chocby był to rzekomy komplement..
_________________ Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
"Żyję więc walczę...
Żyję więc śnię...
Żyję więc kocham...
Żyję bo chcę...?"
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum