Mnie też ten tekst zaskoczył w negatywnym sensie, chociaż miał trochę racji, to jednak obraził Anetę i spokojnie mógł znaleźć cały szereg innych sformułowań, które sugerowałyby urodę Anety, nie urażając jej tym samym.
Ale możliwe, że chciał być po prostu bardzo mocno dać coś do zrozumienia Patrykowi, a że taki ma styl... Nie ma co, dodaje "pazura" (bez skojarzeń z jurorką ) programowi, szkoda, że kosztem uczestników.
_________________ Nic mi pewniejsze nie jest od wątpienia
Ciemne to tylko, co światłością płonie
Nie wątpię, prócz o rzeczy bez wątpienia
Pewnikiem staje się co traf przywionie
-----
YCD II: Kryspin, Justyna
YCD III: Michał, Iza, Marcin, Wiola
SYTYCD: Travis!
Zgadzam sie z tym że Aneta mogła czuć się urażona. I mi sie tez nie podobał ten tekst. Ale moge sie założyc ze gdyby takie słowa padły z ust Agustina nie było by nic wspomniane o tym ze ja obraził, ze przesadził itp.
_________________ Gdyby diabeł nie istniał i miałby go stworzyć człowiek, stworzyłby go na swój obraz i podobieństwo Fiodor Dostojewski
Może zacznijmy od tego, że Agustin by tak nie powiedział..on nie używa takich słów odnośnie dziewczyny. No ja napewno bym napisała, że przesadził itd. Byłabym pewna, że to zrobiłoby większe zamieszanie..;P bo ktokolwiek by to nie powiedział i tak byłabym przekonana, że to niestosowne. Ale ok ;P
_________________ Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
"Żyję więc walczę...
Żyję więc śnię...
Żyję więc kocham...
Żyję bo chcę...?"
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Ostatnio zmieniony przez Kat 2008-04-19, 16:22, w całości zmieniany 1 raz
ni Piróg jest tu poto, zeby nie słodzić. jego uwagi sa słuszne, fakt ze czasem przeadza, no ale taki juz jest. W każdym programie jest "czarny charakter".
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
ni Piróg jest tu poto, zeby nie słodzić. jego uwagi sa słuszne, fakt ze czasem przeadza, no ale taki juz jest. W każdym programie jest czarny charakter.
No i tu sie zgodze ! Jest jaki jest i każdy juz o tym wie. Czy za każdym razem jak wypali tekstem prosto z mostu to będziecie sie rozpisywac jak przesadził, że nie powinien tak powiedziec itp.??
_________________ Gdyby diabeł nie istniał i miałby go stworzyć człowiek, stworzyłby go na swój obraz i podobieństwo Fiodor Dostojewski
No i tu sie zgodze ! Jest jaki jest i każdy juz o tym wie. Czy za każdym razem jak wypali tekstem prosto z mostu to będziecie sie rozpisywac jak przesadził, że nie powinien tak powiedziec itp.??
czasem jego teksty wymagaja komentarzu, ale mysle ze komentarzu pozytywnego.. komentarzu w ktorym trzeba wyjasnic o co tak naprawde mu chodzilo.xPP bo on w koncu jest tancerzem i choreografem, technike ma w jednym palcu i zgadzam sie z jego opiniami na temat tanców.
czasem jego teksty wymagaja komentarzu, ale mysle ze komentarzu pozytywnego.. komentarzu w ktorym trzeba wyjasnic o co tak naprawde mu chodzilo.xPP bo on w koncu jest tancerzem i choreografem, technike ma w jednym palcu i zgadzam sie z jego opiniami na temat tanców.
no i jak tak mysle. Uważam że ci co sie go czepiają nie rozumieją tego po co on to mówi. On jest po to żeby w sposób dosadny dac komus do zrozumienia że robi źle, A Agustin jest po to żeby powiedzieć że coś jest źle w łagodniejszy sposób. Tylko moim zdaniem gdybym była na miejscu filipa (nie wiem czy tak ma na imie) to wziełabym sobie to do serca, bo to by na mnie jakos zadziałało. Za to słowa "wiesz co szkoda za na nią nie patrzyłeś" przemineły by i zadnych rezultatów by nie było widac. A gdyby Piróg o mnie powiedział ze jestem fajna dupa to by mi było miło..... ufffff
heh. on miał na imie Patryk, a nie Filip.xP i jak dla mnie te słowa Piróga tez są komplementem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum