Ja tam go lubilam, dopoki nie zaczal krytykowac Saszy.
Ona byla najlepsza, on o tym wiedzial, ale mowil o niej te wszystkie rzeczy, bo chcial zeby wygrala Natalia albo Gleba.
Ja tam go lubilam, dopoki nie zaczal krytykowac Saszy.
Ona byla najlepsza, on o tym wiedzial, ale mowil o niej te wszystkie rzeczy, bo chcial zeby wygrala Natalia albo Gleba.
Tylko co twój wpis ma wspólnego z tym tematem? To temat o kolczykach i tatuażach - nie o tym, czy Piróg krytykuje Diankę.
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
No tak fajny jest, a nie wiesz czasem czy ma jeszcze jakieś tatuarze??
Hmmm nie wiem chyba że w jakiś intymnych miejscach ;p Ale słyszałam że miał sobie robić taki większy napół pleców i część karku, czy coś takiego ;/ I to miało być jeszcze w tamtej edycji ;/ Albo się rozmyślił Albo nie wiem xD Aczkolwiek mam nadzieje ze nie ma juz ich więcej ;p
_________________ Gdyby diabeł nie istniał i miałby go stworzyć człowiek, stworzyłby go na swój obraz i podobieństwo Fiodor Dostojewski
nom ;/ jak juz pisalam wczesniej nie podobaja mi sie takie tatuaze. Hehe Ale by było gdyby w nowej edycji miał taki tatuaz Chyba bym się poryczała ze śmiechu xD
_________________ Gdyby diabeł nie istniał i miałby go stworzyć człowiek, stworzyłby go na swój obraz i podobieństwo Fiodor Dostojewski
kolczyk w noscie jest brzydki. Wiesz co wymysliłam żem ożemy napisać to TVN że domagamy się aby Michał Piróg wyciągnął tego kolczyka z nosa i pozbył sie go na zawsze.
Jeżeli chodzi o styl to nic do niego nie mam, chociaż troche przesadza z tymi kolczykami. Ale jeżeli chodzi o charakter, to przykro mi to mówić, ale Piróg w moich oczach będzie widniał jako cham i prostak! A szkoda...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum