Wysłany: 2007-10-27, 17:40 Kolczyki i tatuaże Michała!
Ostatnio stwierdziłam że się nim zainspiruje i robię sobie kolczyk w uchu od środka, w wardze już mam. Kolczyki to wiem gdzie ma;P ale gdzie ma tatuaże?? wiem że ma jeden na przegubie prawej reki (taka gwiazdka0 tak mi się wydaje :p a reszta?? może ktoś wie?? No i co ogólnie o tym myslicie, czy wam się podoba jego styl??
_________________ Gdyby diabeł nie istniał i miałby go stworzyć człowiek, stworzyłby go na swój obraz i podobieństwo Fiodor Dostojewski
Kolczyki u facetów najbierdziej mi się podobają koło brwi, a najgorsze są wszystkie koło ust.
A co do Piroga to z wyglądu kojarzy mi się z tym panem, który śpiewał w Prodigy. Zwłaszcza tak jak wyglądał w czasach "Firestarter", bo teraz nie wiem, czy się zmienił.
_________________ "Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś." (J. Dean)
jest bardzo spoko... jak myslicie, lepiej by bez tego wygladal? no nie, jasna sprawa. szkoda tylko, ze slyszalam, ze jest gejem... oby to byla zgrywa taka
na roznych forach ludzie sie czepiaja jego wygladu, ale ma swoj styl i mi sie podoba
[ Dodano: 2007-11-02, 14:27 ]
dokladnie tak xppp
_________________ So baby i will wait for you... ;**
Mi te kolczyki nie przeszkadzają Przyzwyczaiłam się już, nawet nie do jego kolczyków, ale już ogólnie. Fajny ma styl, tylko czasami bez sensu bredzi...
mrow [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-02, 14:46
Mi się tylko nie podoba jego kolczyk w nosie...a tak ogolnie to ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum