Wiek: 14 Dołączył: 07 Maj 2008 Posty: 1 Skąd: Podkarpacie
Wysłany: 2008-05-07, 21:18
Witam witam elo cześć czołem hej siemano siema.
no to tak:
Michał Piróg-Zaostry
Weronika Marczuk Pazura-zamiła
Agustin nie wiem jak ma na nazwisko wybaczcie mi to ;d on jest w sam raz dobrze ocenia itd jest tak po środku; )
Wg mnie najlepszym jurorem jest Augustin.
Nie ocenia zbyt surowo ani zbyt lagodnie.
A Weronika tylko powtarza za Augustinem i Pirogiem. Kiedy oni powiedzą ze bylo fatalnie ona powie ''no mnie sie tez nie podobalo'' itp w ogole nie zna sie na tancu...
Komentarze Piroga czesto mnie wkurzaja :/ i ciagle ma cos do Patryka.
Wysłany: 2008-05-08, 10:51
Zdecydowanie Michał, bo on nie owija w bawełnę. W sumie wiem o co mu chyba chodzi. On chce, żeby uczestnicy brali sobie mocno do serca jego rady, żeby byli coraz lepsi. Ktoś taki jak on ma prawo do takiej krytyki wobec tancerzy, bo co jak co, ale on się chyba co nieco zna... Dlatego też Piróg ponad wszystko... i niech dalej siedzi na tym stolikiem.
_________________ "Bóg kocha tych, którzy śmiało idą pod wiatr"
Oczywiście, że wybrałam Miachała, on jest najlepszym jurorem i najbardziej się wyróżnia. Naprawdę, troche krytyki nikomu nie zaszkodzi, nie można byc przez całe życie chwalonym. I tak jest miły, bo patrząc na niektórych... to ostrzej bym ich skomentowała Ma u mnie wielkiego plusa za szczerość (i fajne bluzki z biednym łosiem)... Jego najbardziej lubię w YCD, bo bez niego byłoby po prostu nudno... szczególnie bez jego ostrych komentarzy, szczerze? to jest własnie najlepsze
Można zaznaczać dwóch więc bez wahania wybrałam Michała i Augustina.
Jak to kiedyś gdzieś napisano Weronika Nie Umiem Tańczyć Pazura nie ocenia tylko pociesza.
Dla mnie Augustin jest takim profesjonalistą w każdym calu. Michał zna się na tańcu, to widać, ale czasem przegina. ten tekst o gównie był irytujący... Weronika to "dobry duszek" składu sędziowskiego. Zawsze znajdzie jakies dobre strony każdego tańca.
_________________ It doesn't mean that I'm a prostitute.... FREE YOUR MIND!!! YEAH!!!!!!
Wiek: 15 Dołączyła: 09 Maj 2008 Posty: 693 Skąd: z Parówersa
Wysłany: 2008-05-18, 16:22
Agustin i Michał (chociaż Agustin z małą przewagą) bo oni wiedzą o czym mówią i taniec to ich praca, a Weronika to jest tam tylko po to żeby powiedzieć coś miłego każdemu
Ja obstawiłam Augustina. No co do Weroniki to zawsze w programie musi być ktoś kto sie w ogóle nie zna Czasami jest jej głupio bo nie wie co powiedzieć ;P A Michał... do niedawna nic do niego nie miałam ale jakos teraz... robi wielką aferę że sie kłóci z Augustinem, <żal.pl> i trudno lubić kogoś kto nazywa dziewczynę "niezłą dupą" itp. A zauważyłam że Augustina często określają gejem... a wcale tak nie jest. W pewnym programie opowiadał o bliskości z partnerką i wogóle o kobietach, i wcale nie wyglądał wtedy jak gej... bardzo często mówi naprawdę MĄDRE rzeczy
_________________ Coraz trudniej, coraz nudniej... nowe pomysły, nowe poglądy. CAŁKIEM INNE ZYCIE
Widze ze Michał goni Agustinka ;p A szczerze mówiąć to coś nam się ten Agustin zepsuł w ej edycji. Do nie dawna obu traktowałam równo , a teraz Wole Michała
_________________ Gdyby diabeł nie istniał i miałby go stworzyć człowiek, stworzyłby go na swój obraz i podobieństwo Fiodor Dostojewski
Dla mnie Michał, ocenia może czasami zbyt krtycznie, ale uczestnicy przynajmniej później wiedzą co jeszcze robią nie tak, co muszą poprawić, nad czym popracować.
Ale nie powiem żeby Agustin był złym jurorem i wybranie Michała z tej dwójki było odrobinę trudne, jednak to Piróg pod tym względem jest moim faworytem :]
Wiek: 15 Dołączyła: 30 Paź 2007 Posty: 500 Skąd: far far ełej
Wysłany: 2008-06-04, 17:53
cała trójka jest dobra ale wybrałam agustina, bo jest takim pomieszaniem michała i weroniki. taki full serwis 2 w 1. potrafi skrytykować jak michał (choć ten jest bezkonkurencyjny) ale dostrzega też 'dobre strony złego tańca' jak weronika. choć nie powiem, że z ust michała bardzo miło mi jest słyszeć pochwały. on chyba stworzył taką atmosferę krytyki żeby jeszcze wydatniej podkreślać dobre rzeczy
Oddałam głos na Michała, ale szczerze mówia przed żadnym z całej tej trójki bym nie odważyła się stanąć;] Moje biedne , małe ego zamyka przede mną brutalny świat show biznesu;)
Dlaczego on? Fachowiec a przy tym świetna postać dla takiego programu.
_________________ Za mądra dla głupich
A dla mądrych zbyt głupia
Zbyt ładna dla brzydkich
A dla ładnych za brzydka
Za gruba dla chudych
A dla grubych za chuda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum