Prosze komentować swoje odpowiedzi
(Można zaznaczyć max dwóch)
josecuervo [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-07, 00:27
Wahałem się pomiędzy Agustinem i Michałem. Ten pierwszy czasem trochę chyba przegina. Wszyscy słyszeli jak jednej dziewczynie powiedział, że tańczy jak 'dz****'. Michał też czasem ostro ale widać że jego się nie oszuka, trzeba coś sobą reprezentować. Pani Weronika powiedziałbym jest dobrym uzupełnieniem w składzie jury, taka osoba też jest potrzebna
ja uwazam,ze lepiej ocenia Agustin ale slyszalam tylko to co wszyscy w telewizji.
iwi [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-08, 15:20
myślę że najlepszym jurorem jest Augustin.. ponieważ jak można ufać jurorowi który ubiera sie w niebieską bluzkę w róże która wygląda jak kobieca (mam na myśli jurora Michała).
iwi sugeruje, że juror w koszuli w kwiaty jest niewiarygodny, to niby Galiński z TzG też?
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
sweetangel70 [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-09, 06:54
a co do mojej wypowiedzi to uważam ze wszyscy sa ok na poczatku uwazalam ze P.weronika bedzie tak samo jak w tancu z gwiazdami P.Tyszkiewicz ale P.weronika jest bardziej ostra i to dobrze mysle ze wszyscy 3 jurorzy sa ok. Idac do takiego programu trzeba liczyc sie z odpowiedzialnosciami czyli: KRYTYKA (DOSYC OSTRA) ktora zreszta slyszymy, sami widzimy tez ze niektorzy ca tancza to mozna ze smiechu z nich zrywac boki wiec poco isc do takiego programu ??? trzeba miec zdolnosci a nie isc z byle go***m za przeproszeniem wiec nie wiem czemu uczestnicy programu placza taniec to talent wrodzony zanim sie idzie wystrepowac w TV na cala polske, czy swiat to przede wszystkim trzeba to na co sie idzie trenowac ( aby cokolwiek umiec zatanczyc) i oczywiscie wiedziec ze wogole umie sie to robic !!
ogolnie POWODZENIA ZYCZE UCZESTNIKOM PROGRAMU "YOU CAN DANCE, PO PROSTU TAŃCZ"
Maggie [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-09, 10:26
Agustin zna się na tańcu i wie co mówi- tym bardziej, że jest świetnym choreografem i ma ta wizję.
Piróg - o nie, rozgłos chyba tylko dzięki mtv - i to tez program okazał sie klapą.
Pazura - może szuka osobowości, ale na tańcu to na pewno się nie zna.
madziulenka [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-15, 16:45
Michał...zdecydowanie...wogole sie nie wahałam
charlotte [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-26, 18:53
Moim zdaniem Michał
DObry juror i jeszcze ładny Strasznie mi się podoba
Wiek: 18 Dołączyła: 01 Sie 2007 Posty: 502 Skąd: z kosmosu
Wysłany: 2007-09-26, 19:10
a ja zagłosowałam na Weronikę ponieważ najlepiej sie spełnia w swojej roli..9 taki był temat).. Augistin i Michał sa w porzadku ale za czesto maja chamskie ,wredne komentarze...które mogli by zastąpić ostra krytyka..
_________________ "..kiedy b-boy własnym ciałem udowadnia kto ma racje!!....."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum