mówią, że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu, ale mam tendencję do usuwania
niekulturalnych /żeby nie powiedzieć chamskich/ wpisów a nawet ikonek, Piróg jest kontrowersyjny, też za nim nie przepadam, dzisiaj w peruce wygladał prawie jak Teleszyński w "Potopie"/przepraszam L.Teleszyńskiego /, ale proponuję przed wysłaniem przeczytać swój post ze dwa razy
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
Ja go cały czas broniłam, bo tyle się o nim dobrego nasłuchałam, że od początku programu przymykałam oko na jego głupie uwagi, ale jak dla mnie wczoraj po tańcu brzucha przegiął. Już mi się nie chce pisać, dlaczego tak uważam, w końcu wszyscy słyszeli, co powiedział. Mój kredyt zaufania do niego jeszcze się nie skończył, ale zaczynam się zastanawiać, czy on słyszał kiedyś o takim słowie jak kultura.
_________________ "Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś." (J. Dean)
Zrobiłam wczoraj zdjęcie Pirogowi przed wejściem na Galę Wiktorów, jak tylko Go zobaczyłam pierwsza myśl - pasikonik , miał taki zielony garniturek o fasonie fraka, rozbawiło mnie to mocno
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum