A mi się wydaje, że Michał nie powiedziała jednoznacznie że jest gejem - poza tym całował się z Herbuś dlatego że jest biseksualny - czyli ***raz dziewczynka, raz chłopaczek, aby życie miało smaczek***
w ogole smieszna ta lipinska, smiesznie sie wypowiadala, ale jakos tak pozytywne wrazenie na mnie wywala. a tym textem mnie tez rozbawila
karola [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-26, 13:55
Byłam ciekawa opinii po programie, bo sama spodziewałam się czegoś więcej...wiecie...ta kobieca żądza krwi...ale w sumie nie wyszło źle i też za bardzo go nie objechaliscie
tylko po co daszy ciąg roztrząsania orientacji seksualnej? Oj męczy Was ta niepewnosc, męczy
Teraz pewnie to stado napalonych nastolatek uderzy na lekcje tańca do Piróga...ciekawe jak długo wytrzymają samą motywacją zaszpanowania innym i oglądania swojego idola...taniec współczesny to nie przelewki
A Olga Lipińska była the best....świetna z niej babka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum