nie da się ukryć ze jest to jedyny człowiek z tego całego jurrrrrryyyyyyyyyyyyy który zna sie na tancu i to czy jego preferencje sexualne są takie czy inne to nie ma znaczenia.
pierwszy raz jestem na tym forum i bardzo mi przykro ze ludzie zamiast o tańcu gadają o tym kto jest gejem albo jak kto wygląda. program jest dobry i jest oki proiwadzonu uwazam ze należy patrzeć za co jurrrrryyy dostaje kase i uwazam ze akurat on sobie na nia zapracował bo jest od krytyki i od oceny. cała ta publiczność która nie daje mu się wypowiedzieć to jest chamstwo. takich ludzi nie powinno być na widowni. a to czy pan michał piróg jest taki czy inny to nie ma znaczenia bo robi show jest dobrym analitykiem i co wazne zna sie na swojej pracy i ja lubi. wiec dajcie spokój człowiekowi bo nie wiem juz czy to zazdrość czy chęć zwracania na siebie uwagi
czy przypadkiem jutro nie będzie Piróga u Wojewódzkiego też ? ;> bo coś mi sie tak obiło o uszy
_________________ Talentem do tańca
jest zdolność ciała
do precyzyjnego reagowania
na oryginalne fantazje,
jakie ma każdy tancerz,
pragnący wyrazić coś,
co stanowi jego obsesję.
oglądałam to 1 raz wczoraj i sama już nie wiem co myślec o tej Jego orientacji-tak trochę kokietowali tym tematem, ale dla mnie to obojętne, bo jest super chłopak
oglądałam to 1 raz wczoraj i sama już nie wiem co myślec o tej Jego orientacji-tak trochę kokietowali tym tematem, ale dla mnie to obojętne, bo jest super chłopak
Tak masz rację Magda on jest super. Co do jego orienatcji mi to jest obojętne czy jest gejem czy nie.
Czy to ważne jakiej kto jest orientacji i wyznania?ech, denerwuje mnie to czasami...
No, ale każdy pozwala na tyle kreować własna osobę, na ile sobie tego życzy, po co to rozstrząsać.
A że Polska jest Polska widać właśnie po takich gorących tematach w stylu "Czy on jest gejem?", W USA czy UK nikt by na to już uwagi nie zwrócił...
_________________ Za mądra dla głupich
A dla mądrych zbyt głupia
Zbyt ładna dla brzydkich
A dla ładnych za brzydka
Za gruba dla chudych
A dla grubych za chuda
W USA czy UK nikt by na to już uwagi nie zwrócił...
Ale czy to dobrze, że są tak niemalże zupełnie wyprani z emocji? Wydaje mi się, że urok Polaków polega m.in. na tym, że wiele tematów, zjawisk itp jeszcze ich "rusza", wzbudza emocje, prowokuje do wymiany opinii
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
Po prostu uwazam, że kazdy ma prawo żyć jak chce dopóki nie łamie prawa ani nie obraża uczuć innych, jesteśmy wolnymi ludźmi, bez względu na kraj czy narodowość, wiec czemu akurat Polska nadal w kategorii "tolerancja" jest dosyć w tyle?
_________________ Za mądra dla głupich
A dla mądrych zbyt głupia
Zbyt ładna dla brzydkich
A dla ładnych za brzydka
Za gruba dla chudych
A dla grubych za chuda
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum