Niezapominajmy, że był podpity..;] I tak fajnie to wyszło..xD
_________________ Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
"Żyję więc walczę...
Żyję więc śnię...
Żyję więc kocham...
Żyję bo chcę...?"
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Trochę przesadził wczoraj... niech wytyka błędy, ale nie tak drastycznie! :/ :/!
co ma powiedzieć tak :"Nie no sorry, było nie fajnie, przepraszam"
NoTaLoNee napisał/a
przynajmniej dobrze gada..a nie owija w bawełne..
całkowicie popieram!
grochu_18 [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-01, 13:15
Ale ten komentarz co do Patryka... grubo przesadził! Mógł powiedzieć,że było beznadziejnie,okropnie ... etc. Nie przepadam za Patrykiem, ale współczuje mu...
przynajmniej to Patryk nrmalnie przyjął..a nie tak jak niektóre inne osoby..
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Wiek: 17 Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 81 Skąd: z matczynego łona
Wysłany: 2008-05-01, 20:22
Cytat
Trochę przesadził wczoraj... niech wytyka błędy, ale nie tak drastycznie! :/ :/!
Na tym polega jego rola - w każdym programie tego typu musi być taki jeden Zły, który ostro sobie jeździ po uczestnikach, to zawsze a) ubarwia program, b) zwiększa oglądalność
Ja osobiście Michała lubię, mówi to, co myśli, jest szczery i bezkompromisowy, chociaż nie zawsze wyraża swoje zdanie w... odpowiedni sposób.
_________________ i balansujesz wciąż na krawędzi a przepaść
ciągnie jak magnes jeśli popatrzysz się w dół
łatwiej jest skoczyć nawet jeśli bez skrzydeł
niż walić głową w bezbarwny i twardy mur
Swoją drogą uczestinicy godząc się na udział w programie wiedzieli przecież, przez kogo będą oceniani. Piróg ma taka rolę w tym formacie a i indywidualne predyspozycje do ciętych wypowiedzi. Co do oceny Patryka - ostra, ale czy ten chłopak nie tańczy najgorzej ze wszystkich? Szkoda, że odpadają lepsi.
Wysłany: 2008-05-08, 10:56
Jest dobrym jurorem i to się liczy. Jest tam i tak a nie inaczej ocenia uczestników, bo zna się na tańcu. To chyba najważniejsze u jurora, żeby znał się na tym, co robi, co nie? No więc... właśnie. Michał Piróg fajny jest i nic do niego nie mam.
_________________ "Bóg kocha tych, którzy śmiało idą pod wiatr"
ja tam go bardzo lubię... lubię jurorów którzy są szerzy, a nie przesładzają każdą opinię... wcale nie przesadza, po prostu mówi co myśli, no i ta szczerość (do bólu) i fajnie się ubiera... wiem, że w większości przypadków mają swoich stylistów... ale i tak świetnie wygląda
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum