Wysłany: 2008-05-13, 17:45
Ogólnie mówiąc to jest ok, ale moim zdaniem czasem trochę przesadza.
Tak jak ktoś wspomniał, taka jest jego rola i pewnie robi to w części pod publikę... ale może to ranić uczestników ^^ Z drugiej strony, zgłosili się do programu - musieli brać to pod uwagę.
_________________ `Nawet gdybym upadł tak nisko, że prawie w szaleństwo..
..Nawet gdyby moje miejsce było ciągle na zewnątrz.` @vE !
jego opinie są przynajmniej obiektywne, dają do myślenia, lepsza krytyka niż mydlenie oczu i tyle. czasami może trochę przesadzi, ale...
lubię go, nawet bardzo, o.
ja go po prostu uwielbiam... świetnie wyglądał w tej koszulce z łosiem... (Gdzie można taką kupić???)... W ostatnim odc miał fajne komentarze, bez niego YCD nie byłoby takie fajne jakie jest
Lubię michałową krytykę.
Owszem, czasem jest bardzo surowy i wiem, że niektóre jego opinie mogły zaboleć uczestników.
Ale myślę, że lepiej, aby ktoś powiedział prosto z mostu, że jest źle, niż miałby mydlić oczy i wciskać kit, że będzie lepiej. Bo wtedy taka osoba pomyśli sobie, że może nie jest aż tak źle, że jest dobra, a potem, kiedy zrobi sobie nadzieje i nie wyjdzie to będzie bolało znacznie bardziej.
To tak jak chyba kiedyś Michał powiedział- lepiej zrezygnować ze szkoły baletowej, po roku, jeżeli się nie ma talentu, i zacząć coś nowego niż po dziesięciu latach, na dobrą sprawę zmarnowanych.
_________________ Choćbyśmy cały świat przemierzyli
W poszukiwaniu Piękna,
Nie znajdziemy go nigdzie,
Jeżeli nie nosimy go w sobie.
ostatnio moje zdanie na temat Piróga trochę się zmieniło.. ;/ zna się na tańcu, ale czasami jego wypowiedzi sa tak nierzeczowe... zwłaszca jeżeli chodzi o justyne. Zobaczymy co będzie teraz po tym jak odpadła.
Okropnie wczoraj wyglądał.
Zamiast wygłupów z jego strony mógłby się zająć prawdziwym ocenianiem a nie
jakimś wykładem na temat niedźwiedzi czy innych zwierząt.
_________________ "To moja największa wada,
że tańcuję bardzo rada."
Jan Kochanowski
Mówicie tak, bo pierwszy raz w tych włosach go widzieliście. Przyzwyczicie się...
Ja nie powiem, że wygląda lepiej niż w tamtych, ale ogólnie ok Trochę go to odmłodziło.
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
lubie strasznie michala, smiesza mnie jego zarty i bardzo szanuje go za to jak tanczy i co robi.. jednak musze przyznac ze w tych wlosach umalowanych na blondi wyglada jak debil.. po jaka cholere on umalowal te wlosy to nie wiem.. mysle ze moze go smiesza zarty o blondynkach bo innego wytlumaczenia nie widze heheheh
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
Mnie się jego nowy kolor włosów jakoś nie podoba :p No ale może się przyzwyczaje, ale w tamtych mu było lepiej :]
_________________ Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
"Żyję więc walczę...
Żyję więc śnię...
Żyję więc kocham...
Żyję bo chcę...?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum