Michał Obchodzi dziś urodzinki! Także wszystkiego najlepszego dla Michała Miłości radości , a przede wszystkim wyrozumiałości innych ludzi wobec niego I żeby się nie zmieniał :*
_________________ Gdyby diabeł nie istniał i miałby go stworzyć człowiek, stworzyłby go na swój obraz i podobieństwo Fiodor Dostojewski
Urodziny mu się skończyły, przed 40 minutami,więc jak on to mówi czas ochronny też... On to klasyczny przykład "elitki" zwanej "Warszafką". Lanser, lanser i jeszcze raz lanser zdecydowanie przerost formy nad treścią, bo koleżka tańczy słabo, ale to moje zdanie . Mimo wszystko, koleżka jest wyrazisty, troche tandetny, ale suma sumarum ujdzie w tłoku.
No ma takie parcie na szkło. Aczkolwiek czy jego oceny są elementami lansu. Nie sądze. A jeśli nawet to ja osobiście i tak wole słyszeć te oceny niż jakieś delikatne uwagi.
A apropo wczorajszego odcinka to Michał ma genialne cięte riposty
_________________ Gdyby diabeł nie istniał i miałby go stworzyć człowiek, stworzyłby go na swój obraz i podobieństwo Fiodor Dostojewski
Michał w ogóle jest genialny. Nie wiem czy mi by było miło słuchać takich uwag, ale z pewnością coś bym z tego wyniosła.
I oczywiście spóźnione wszytskiego naj, a jak.
Chamski jest to prawda ,gejem też jest nie da się tego ukryć ale zna się na tym co robi bo robi to wspaniale.Często jest tak że słowa krytyki sprawiają że człowiek staje się lepszy i lepszy to jest najlepsza mobilizacja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum