Wiek: 18 Dołączyła: 01 Sie 2007 Posty: 502 Skąd: z kosmosu
Wysłany: 2007-10-11, 21:18
kurcze jego tekstp był fajny wtenczas co mieli pokaz pod wieza Eiffla "że to są najokropniejsze kobiety jakie w zyciu widziałem" (czy jakos tak) jak chłopcy sie za laski przebrali
_________________ "..kiedy b-boy własnym ciałem udowadnia kto ma racje!!....."
No tak, mnie Piróg także zirytował tym, że kazał kolesiowi głośno przeklinać.
Koleś chciał pokazać, co potrafi, a on na wstępie powiedział, że ma odejść.
Dopiero w ostatnim momencie powiedział "wróć", bo zdał sobie sprawę, że to nie fair.
Jak można kogoś zmuszać do czegoś takiego? Koleś miał głos, jaki miał, a to że nie chciał się tak wulgarnie wyrażać, świadczy tylko o jego kulturze.
Za to Piróg pokazał, że dla niego człowiek, który ma w sobie siłę, potencjał i osobowość musi zachowywać się jak pijak w barze.
Przesada.
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
Wysłany: 2007-10-24, 22:40 Re: Piróg i współczesny
piróg jest zabawny w swoich wypowiedziach ;p
wrzuca wszytkim jak leci ;p
ale faktycznie krytukjąc niektóre osoby używa żałosnej argumentacji i nie widać wtedy, żeby był jakimś tam wykładowcą.
pewnie w ten sposób się lansuje i chcę dorównać kubie wojewódzkiemu
Michał to do Ciebie : SZANUJ TROCHĘ PRACĘ TANCERZY YOU CAN DANCE I POKAŻ, ZE TY FAKTYCZNIE MASZ COŚ WSPÓLNEGO Z TAŃCEM
SiSAiN [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-24, 22:44
Jak dla mnie to się zna i tyle...!! czasem trzeba kogoś zje bać i już...
mam propozycję.. niech Michał (oczywiście jak wyzdrowieje - czego mu wszyscy życzą:D ) pokaże kawałek swojego współczesnego:) chciałabym zobaczyć profesjonalizm.
wierzę, że on potrafi tańczyc i sie zna na tym, ale cóż... woda sodowa uderzyłą do głowy od sławy Michałku... troszke ugryź sie w jezyk:)
SiSAiN [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-24, 22:47
jak dl amnie dobrze... zawsze w każdym programie jest taka kosa... w idolu był najpierw wojewódzki a później ten drugi...!!teraz jest on mi się to podoba...!!
jak dl amnie dobrze... zawsze w każdym programie jest taka kosa... w idolu był najpierw wojewódzki a później ten drugi...!!teraz jest on mi się to podoba...!!
kosa kosą ale proba odrzucenia utalentowanego czlowieka tylko dlatego ze wdal sie z nim w polemike to lekka przesada.
Wysłany: 2007-10-25, 16:40
Dziwie się że na temat tego czy Piróg zna się na współczesnym czy też nie wypowiadają sie osoby które o tańcu nie mają pojęcia... nie chodzi o to że każdy musi Piróga lubić, a to jak ocenia jest tylko jego sprawą wkońcu po to jest jednym z członków jury aby mówić co mu się podoba a co nie. Po kilku zajęciach, lub obejrzeniu pewnych musicali z udziałem pana Piróga wiele ignorantów zmieniło by zdanie na temat jego wiedzy o tańcu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum