a ja nie widzialam ale chetnie zobacze
ja absolutnie nic do Michala nie mam ...ani nie jestem jego fanka ani antyfanka...po prostu uwazam ze nie mial wtedy racji...choc to wszystko bylo tak pokazane ze z poczatku sama nie wiedzialam co mam o tym wszystkim myslec...ale pare spraw ze tak powiem sie wyjasnilo i juz wiem.ze nie mial racji.
nie wiem o co wam wszystkim chodzi moze tylko o to ze mu sie udało bo polskie społeczeństwo ma to do siebie ze nie przyjmujemy czyjejś wiedzy. a kim wy jesteście ze macie prawo sie tak wypowiadać???? sorry ale chyba padne na zawał!!!!żałośni jesteście w tym co o nim piszecie bo nie ma wątpliwości ze jeśli pracuje dla takiej stacji i jeśli mówi się głośno o tym że jest wykładowcą to sorry... ale szukacie zaczepki. szkoda mi was serio... zewro faktów tylko odczucia to jest poziom 15 latków
Zgadzam się Michal doskonale wie co mowi i co robi...Swietnie sie porusza a to co pokazal w MTV to byla nawet nie polowa jego mozliwości;)Braw panie Michale!!
Mi się też w miare podobało, taka niesamowita lekkosc jak siebie unosili, wszystko tak płynie i wogóle fajnie . Tylko wolałabym oglądnoąć cały spektakl bo nie za bardzo wiem o co chodzi ;/
_________________ Gdyby diabeł nie istniał i miałby go stworzyć człowiek, stworzyłby go na swój obraz i podobieństwo Fiodor Dostojewski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum