Czy ktokolwiek widzial go kiedy sie nie usmiechal ?? x) przynajmniej zawsze ma oczy rozesmaine xD
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem
iza_77 [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-04, 21:07 Re: wszystko, co chcielbyście o nim wiedzieć
A ja tam goOo bardzo lubie;*
hdhhdfd [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-05, 20:43
Mam pytanie jakiej firmy mial ten Pan bluze rozpinana w ostanim chyba odcinu kolory jej to byly siwa cos takiego chyba, a ta zielona w albumie ze zdjeciami to jakiej jest firmy? Zna ktos firmy tych bluz?
wlasnie jest surowy i ok to odbrze. nei rozumiem ludzi ktrzy twierdza ze przesadza. dla nei jest spoko i zna si ena tym c robi. kiedys nawet w mtv czasem prowadzil program byl tez taki o tancu juz nie pamietam jak sie nazywal ale od tamtej pory bardzo go lubie:)
Wysłany: 2008-01-01, 22:27
Michal Pirog to taka specyficzna osoba . Wiele rzeczy ktore mowi jest oczywiscie prawda no ale moglby sie troche wypowiadac z przesmakiem Ja oczywiscie nic niemam mu do zarzucenia ale mam nadzieje ze w II edycji YCD troszke spusci z tonu
_________________ I was just guessing*
At numbers and figures
Pulling your puzzles apart
Questions of science
Science and progress
Do not speak as loud as my heart...
:::::::::M.u.s.i.c..i.s..m.y..l.i.f.e*
ZaLóŻ MaSkE i BąDż MiŁy dLa KaŻdEgO...*
no dopiewdnie:) a w ogole to znalzlam na naszej klasi eniby jego konto. to jego wiecie? bo wkomach ktos si epsyatl i inny kazal luknac na klasowe foto ze tam pirog jest no i jest tam ktos do neigo podbyn:) nawet bardzo i wygladac.....no coz o to ta strona jakby ktos chcial:http://nasza-klasa.pl/profile/3850119
no dosc wiecie czy to jego konto? czy ktos sie podszywa? teraz staralm sie tak zrozumiale i krotko
[ Dodano: 2008-01-01, 23:09 ]
no i jeszce ze na klasowym foto podobno pirog jest nawet ktos tam podobny taki ale czy to on? luz rzeczywiscie pogmatwanie napisalm sorka
Wiek: 16 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 1710 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2008-01-03, 14:40
Kasiorda napisał/a
A nie wiecie może,jak to będzie z powtórkami YCD?Np. dzisiaj jest powtórka,była w poniedziałek w sobotę też...
no więc tak:
powt.órki zawsze są w sobty z tym, że w ostatnią sobotę były dea odcinki i to jeszcze o 11 coś, tak więc pewnie mało kto wiedział, bo zawsze są tak o 14 (ale trzeba zawsze sprawdzać w programie, bo zmieniaja)
no i w ta sobte byl jeden odcinekk z castingu z Wawy, a drugi z Paryża
no i w poniedziałek powtarzali z Wawhy, to w środę pewnie z Paryża (byłam w szkole i go nie widziałam)
a w tą sobotę jest o 14.50
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum