Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [7] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
wszystko, co chcielbyście o nim wiedzieć
Autor Wiadomość

Nika
Prima Balerina :)

Wysłany: 2007-08-31, 20:57   wszystko, co chcielbyście o nim wiedzieć

Prezenter, aktor, choreograf, tancerz,ur.1979,znak zodiaku-Bliźniak. Ma oczy piwne (czyli życie dziwne:P),włosy krótkie,171cm wzrostu. Wykształcenie wyższe niepełne,prawa jazdy nie posiada.Języków zna kilka,sporty go nudzą:)Pracuje w Teatrze Muzycznym Roma, Teatrze Komedia, Kompanii Primavera. Kontakt do jego agencja to :Joanna Damięcka - jonadaus@poczta.onet.pl Cierpliwość u niego,jak sam przyznaje bywa niewielka, za to umiejętności ma wiele.Ulubiona jego książka to:"Czemu homoseksualiści zmienili świat" (ehm, nie to nic nie sugeruje :P ) a ulubiony film to:"Niebezpieczne związki".Ulubione żarełko:kuchnia włoska.Na pytanie o ulubiony kolor odpowiada : ' "Różowy" :-) Nie mam szczególnie ulubionego'.Perfumy zmienia dosyć często, więc ulubionych nie posiada,swój styl ubierania określa jako barokowy.Ulubiony sposób spędzania wolnego czasu u niego zależy od pogody,ulubionego programu w TV nie posiadał jak dotąd, teraz pewnie będzie to You Can dance :P przyznaje,iż ma nałogi ( nie wymienia jakie)Przyjaźń według Michała rzadko, ale istnieje.Imponuje mu wiele osób,ceni szczerość,lubi wiele rzeczy.Razi go polityka a zwłaszcza politycy,najbardziej nie lubi ciemnoty ludzkiej,brzydzi się... (tu uwaga :P )...stopami :) )Nie gardzi nikim ani niczym,nie znosi chamstwa i prostactwa,nie umie języka japońskiego.Nienawidzi Londynu,od dawna niczego nie kolekcjonuje. Kobiety i mężczyzn jak twierdzi lubi bardzo,chciałby być Ministrem Kultury i Edukacji Narodowej (gdyby oczywiście nie byl tym kim jest:)). Czasami marzy ( nie wiadomo o czym/o kim:))nie ma wymarzonej roli. To tyle na tę chwilę,liczymy,że tu zajrzy kiedyś i sam nam opowie więcej:)

Molu xD 
Stały Tubylec

Wysłany: 2007-09-01, 16:22   

Fajjne strszczecnie jego osoby:P hehe no miejmy nadzije ze zawita zapraszamy!! :mrgreen:

Chiquita_xD 
Kandydat

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2007-09-19, 08:41   

niom ale streszczone :mrgreen: a moacie moze jakis link jak Michałek tanczy ?

ogorek1988-1988
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-20, 08:08   Piróg

Piróg jest super ale za często krytykuje innych ogólnie jest ok :lol:

charlotte
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-27, 15:02   

A zna ktoś do niego e-maila :?: Proszę, jak ktoś zna to niech napisze. Będę mu za to bardzo wdzięczna. Z góry dziekuję :)

magda_g
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-27, 16:26   

To streszczenie to chyba o mnie a nie o Michale. :shock: Pozdrawiam Magda (bliźniaczka)

ogorek1988-1988
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-28, 13:54   

charlotte,
nie niestety nie mam
:cry:

End3r 
Dyskutant

Wysłany: 2007-09-28, 16:06   

nawet jakby ktos znal to i tak watpie zeby pirog odpisywal tysiacom napalonych nastolatek : P

magda_g
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-28, 17:08   

Zastanawiam się czy jest to forum dla ludzi z pasjami czy dla napalonych nastolatek. Jury rozrywane jest tu przez nastolatki jak kiedyś... JUST 5. :love: Nie można poczytać tu o niczym ciekawym. Bo ciągle czy Agustin ma dziewczynę?, czy ktoś ma maila do Michała P? Po prostu nie mogę już tego czytać. To chyba oczywiste, że jeśli nawet ktoś ma TO JAKIM PRAWEM MA TĄ INFORMACJĘ UDOSTĘPNIĆ Wystarczy najpierw się zastanowić a potem zadać pytanie na poziomie. Hejka

ps. www.zielonepojecie.prv.pl - zapraszam

Nika

Wysłany: 2007-09-28, 17:19   

poczytac czymś ciekawym również tutaj można,nie przesadzaj znowu i Ty. takie posty,o których piszesz ja nauczyłam się już ignorować,niestety forum jest dla wszystkich i każdy może napisac co mu tam w duszy gra...aczkolwiek to są pojedyncze przypadki, w znakomitej wiekszości znajdziesz tu ludzi z pasjami i ciekawych.

btw
jedną taką fankę Piróga az musiałam zabanowac tak mi na nerwy działała i jak przestała truć na forum(że go zna i jest kochany i nie jest gejem) bo ją troszkę przystopowałam(nietrudno było sprawdzić czy zna go faktycznie,wyjątkowo ciężko myśląca osoba)to zaczęła objeżdżać mnie na priv...

magda_g
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-28, 17:40   

No może i przesadzam. Ale jak sama przyznałaś Ciebie też poniosło :D

Ps. Ogólnie świetne forum. Tylko żeby nie zamieniło się w blog szalonych fanek :wink:

End3r 
Dyskutant

Wysłany: 2007-09-28, 18:00   

no tak to juz jest, szalone fanki byly i beda : P trzeba po prostu nauczyc sie je ignorowac.
btw nie wiecie czy kinga ma faceta? macie do niej maila? : P LOL

Nika

Wysłany: 2007-09-28, 18:10   

Ender uważaj co piszesz bo tak szybko jak dostałes tego moda możesz go stracić:P:P:P ja jestem bardzo cięta na tak zwane dzieci neostrady :P :P:P

charlotte
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-28, 19:13   

magda_g napisał/a
Zastanawiam się czy jest to forum dla ludzi z pasjami czy dla napalonych nastolatek. Jury rozrywane jest tu przez nastolatki jak kiedyś... JUST 5. :love: Nie można poczytać tu o niczym ciekawym. Bo ciągle czy Agustin ma dziewczynę?, czy ktoś ma maila do Michała P? Po prostu nie mogę już tego czytać. To chyba oczywiste, że jeśli nawet ktoś ma TO JAKIM PRAWEM MA TĄ INFORMACJĘ UDOSTĘPNIĆ Wystarczy najpierw się zastanowić a potem zadać pytanie na poziomie. Hejka

ps. www.zielonepojecie.prv.pl - zapraszam

WIesz kochana, ale nie jestem jedną z napalonych nastolatek, które to podkochują się w Michale. Po prostu kocham taniec ( tańczę już od 7 roku życia ). Taniec jest dla mnie wszystkim. Chciałabym po prostu kiedyś osiągnąc tyle co Michał. Jest on naprawdę świetny w tym co robi i dlatego mnie to tak interesuje.
Więc proszę cię, nie oceniaj ludzię pochopnie.
Pozdrawiam cię Madziu

magda_g
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-28, 20:35   

Jeśli cię uraziłam z góry przepraszam. Nie chciałam tego. Napisałam to o czym w danej chwili myślałam.
Realizuj swoje marzenia bo przecież o to w życiu chodzi. :D Ale nie ma się co oszukiwać nawet jeśli napiszesz na maila lub zadzwonisz do Michała P. to co to da? Czy on zachce
z Tobą rozmawiać? TV robi swoje. Teraz wszyscy, którzy kochają taniec
chcą się skontaktować Michałem P. powiedzieć mu "to ja jestem najlepsza/szy, to mnie szukasz, itd"
Teraz jest taka konkurencja, że naprawdę trzeba oddać całą siebie i każda wolną chwilę
a nawet więcej żeby sie przebić. I właśnie ten zauważony zwycięży, osiągnie swój cel. Ale żeby być zauważonym trzeba do tego dążyć poprzez ciężką pracę.
Teraz jest pierwsza edycja tego programu znając życie będzie jeszcze z 5. Masz szanse się wykazać. :D

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu