według mnie głupota gył regulamin którego tak sie nie trzymali...po 1 dali w Gdańsku 10 s muzy na impro i nawet człowiek nie zdązył sie rozkręcic a potem wubierali z 2 osoby by prezentowały układ tez nie cały.... według mnie kazdy powinien miec szanse zaprezentowania tego co wymylił w zwiazku z tyum układem. Jak myslicie?
_________________ A drugi oddech po to aby nabrać tchu..:) no i śmietanka xD
wiecie w mojej grupie byly osobe ktore były przygotowane na cos Hiphopowego...:D i wszyscy byli ubrani luzno stylowo.. i podczas rozmowy wszyscy mowili co preferuja jaki styl i nikt nie powiedzial DISCO.. tylko hip hop rege itp a oni puscili 30 sek TECHNO trance ... wszyscy w grupie byli zdziwieni.. wlacznie ze mna
łoooo to wam sie muza trafiła;P ja miałam jakis mambo cos na towarzyski styl.....własnie nie wiadomo co Ci puszca....i trzeba sie znależź w każdym tancu i muzyce
_________________ A drugi oddech po to aby nabrać tchu..:) no i śmietanka xD
one w tym programie też były bardzo nienaturalne,kiedyś widziałam fragment,wyreżyserowane jak nie wiem a one dobrze nauczone roli tylko kiepscy aktorzy
_________________ żyj i pozwól żyć innym
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum