Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [5] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
zal...
Autor Wiadomość

Molu xD 
Stały Tubylec

Wysłany: 2007-08-07, 13:16   

heheh możliwe jak móicie to nie żałuje;P

julia
[Usunięty]

Wysłany: 2007-08-09, 08:23   

A ja rzeczę, że Pan Michał, wypadł bardzo sympatycznie, na castingu w Warszawie, nie wiele słyszałam, ale jak coś mówił to dolatywały do mnie same trafne uwagi, względem różnych ludzi.
Jego osoba pewnie ma przyciągnąć rzeszę nastolatej przed telewizory... :lol:

Nika
Prima Balerina :)

Wysłany: 2007-08-10, 15:52   

no widzisz,a są tez zupełnie odwrotne opinie o nim niż Twoja...

donna

Super Moderator

Super Sponsor

Wysłany: 2007-08-15, 12:15   

w kwestii medialności to wydaje mi się, że będą to osoby na które w miarę przyjemnie się patrzy, szczególnie dziewczyny, być może były też jakieś kryteria odnośnie wzrostu. no i wg mnie wybrane osoby raczej mają jakieś ciekawostki w życiorysach, bo program ich dokładnie prześwietli łącznie z tym co robią mamusia i tatuś, nie sądzę żeby w programie znalazło się dziecko alkoholika, raczej jest to mało prawdopodobne, to już prędzej znajdą się dzieci których rodzice prowadzą szkoły tańca, są na placówce dyplomatycznej itp, no i jako tancerze mają niemałe osiągnięcia, poczekamy, zobaczymy :shock:

magdaLLena
[Usunięty]

Wysłany: 2007-08-15, 12:17   

Nika :) z tym programem jest tak, że ma być duża oglądalność =) mówię teraz bardzo poważnie, ponieważ to nie są tylko moje wnioski, ale twórcy tego programy tego nie ukrywają.
To było z góry wiadome, że dobrzy tancerze zostaną pokrzywdzeni, ponieważ będą wybierać ludzi, którzy albo robią z siebie pajaców albo mają mega parcie na szkło!
Żal mi tylko, że w tv ten program kreowany jest jako szansa zaistanienia dla najlepszych tancerzy z Polski!!! bullshit! Cieszę się, że groo tancerzy jednak pojechało na casting i wie jaka jest rzeczywistość! Zwykly widz, który siedzi w fotelu i nie ma zbytnio pojecia o tańcu będzie bardziej zainteresowany czym co śmieszy i bawi, niż dokładnością w technice! o tym chyba mówił Kalosz.
Długo by można o tym mówić...
No ale za pół roku druga edycja! podobno ma być bardziej "sprawiedliwa"

Nika
Prima Balerina :)

Wysłany: 2007-08-15, 20:52   

a czemu bardziej sprawiedliwa??:)

magdaLLena
[Usunięty]

Wysłany: 2007-08-15, 22:00   

czemu bardziej? bo podobno mają bardziej postawić na taniec a nie na show :P
Ale jak to ocenić? kto to udowodni? walka z wiatrakami!?!?hehe
pozdrawiam

Molu xD 
Stały Tubylec

Wysłany: 2007-08-15, 22:27   

No tak jak tam gdzies powiedział Iwański że " szukaja ludzi którzy beda wręcz bezczelni" myśle ze cos w tym jest no i szukja takich co narabia sszumu w programie i ogólnie a na technike zaczna ludzie patrzec w trakcie kolejnych edycji..przykład..Taniec z Gwiazdami!

julia
[Usunięty]

Wysłany: 2007-08-16, 06:06   

W Warszawie wybierali ludzi z dobrą "techniką", tych "zwariowanych" wybierali po pierwszej eliminiacji, dalej odpadali

Klauudzia
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-08, 16:30   Chopie daj se spokuj

jests jednym z najgorszych jurorów jakiego widział świat :/

prytka
Stały Tubylec

Wysłany: 2007-09-08, 17:58   

zobaczymy jak o tej beda mowic i pewnie oni zobacza jakie jest zainteresowanie i co ludzie chca widziec i wtedy zdecyduja co bedzie w kolejnej edycji

donna

Super Moderator

Super Sponsor

Wysłany: 2007-09-10, 23:31   

magdaLLena napisał/a
czemu bardziej? bo podobno mają bardziej postawić na taniec a nie na show :P
Ale jak to ocenić? kto to udowodni? walka z wiatrakami!?!?hehe
pozdrawiam

pisałam już o tym w innym temacie, na taniec postawił nowy choreogra TzG Collin James, zamiast Voltu zatańczyła grupa złożona z naprawdę dobrych tancerzy i nudne to było jak przysłowiowe flaki, Volt daje super show, mają świetny kontakt z publicznością, są atrakcyjni w tym co robią, wolę obejrzeć dobry show niż idealnych nudziaży. Podobny problem był z Rubikiem, tzw. fachowcy z branży dziwili się, dlaczego zaprasza się Rubika z orkiestrą a nie takiego wspaniałego Pendereckiego :?

Deszczowiec 
Kandydat

Wysłany: 2008-04-07, 21:01   

Też bym się dziwiła dlaczego Rubika się zaprasza gdziekolwiek. Każdy może wejść na scenę i zrobić show, ale chyba chodzi o to żeby to show poza pustą plastikową oprawką miało jeszcze jakąś zawartość? Chyba że na tym nikomu nie zależy, w takiej sytuacji współczuję gustu.

A propos tematu żeby nie robić offtopu:
Myślę że Piróg ma trochę większe pojęcie o tańcu niż autorka tematu. Nie mówię że jest wszechwiedzący, ale śmiem twierdzić że zna się na tym trochę lepiej niż ty.
I radzę sprawdzić pisownię słowa w ogóle, bo "wogule" zwala mnie z nóg.

judyta 
Guru

Wysłany: 2008-04-09, 11:52   

przeczytalam caaaaaaaaaaly temat chyba pierwszy raz tak dokladnie i kurcze slao mi sie rob jak to czytam.... osoby ktore byly na castingu i sie nie dostaly oczywiscie ze beda wypowiadac sie zle ze program jest fuj fujc a jurorzy sa be....
tekst typu ze program jest tak kreowany tylko ze pomaga zaistniec zwyklym tancerzom jest co najmniej zalosny... h
magdaLLena napisał/a
Żal mi tylko, że w tv ten program kreowany jest jako szansa zaistanienia dla najlepszych tancerzy z Polski!!!
sorki ale nie moge nie moge nie moge :evil:
cala prawie szesnastka pierwszej edycji udowodnila calej polsce ze sa dobrymi tancerzami i niech ktos mi powie ze gdyby nie ten program ktosby o nich uslyszal, czy gdyby nie ten program tyle osob mogloby sobie pozwolic na nauke na broadwayu?? no ludzie kochani!!!!!!! litosci

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu