Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
zal...
Autor Wiadomość

CzAkSs
Gość

Wysłany: 2007-07-31, 19:54   zal...

Wasze sędziowanie było żałosne, heh zawiodłem sie bez kitu ,ziomek wbił zatanczył Krumping jak wiadomo jest to taniec agresywny ale na wypasie a wy go zjechaliście ze byl agresywny w stosunku do was.... to było żałosne, wogule ten program był żałosny i wasze kryterium oceniania

heh tak wogule po co konkurs tańca jak nie oceniacie głównie tańca tylko wizerunek,wizerunek można wykreować ubrać można wszystkich tak jak telewizja tego wymaga, to zeby ktos mial dobra mimike twarzy też ale to nie powód wybierania zwykłych osób które cos tam tanczyły ale nie zabijały swoim tańcem a osoby które wygrywaja zawody w hip-hopie 1vs 1 po odpadały to było przykre..

Takie jest moje zdanie... pozdrawiam

CzAkSS
Gość

Wysłany: 2007-07-31, 20:00   

Wrocław i było to gówno a nie Casting.. wybierali ludzi takich co wyglądali inaczej i byli troche medialni niż takich co pożadnie tańcza.. pozdrawiam tyle mam do powiedzenia

GIGI
Gość

Wysłany: 2007-07-31, 21:38   

Bylem na castingu we Wrocławiu.... jestem bboyem ... ogolnie to ludzie ktorzy nie maja talentu tancerza za grosz przchodzili do nastepnej rundy... a osoby uzdolnione ktore wygrywaja zawody w POLSCE i po za nia nie przeszli 1 rundy.... PS... jesli jestes dziewczyna z fajnym tylkiem i umiesz nim dobrze machac to przejdziesz daleko... we Wrocławiu była żenada.... WHO CAN FUCK JUDGE ME?? GIGI ER/SC Dobrze ze w kółkach mozna bylo spalic TOYi... pozdrawiam i powodzenia w tym smiesznym programie :D AAA i jeszcze jedno kto wie kiedy w TVN bedzie material z Wroclawia??

Nika
Prima Balerina :)

Wysłany: 2007-08-01, 10:56   

to ja już nic z tego nie rozumiem...jaka jest w końcu idea tego programu??

nie wiesz kim być..?
Gość

Wysłany: 2007-08-01, 13:34   

hahah no to prawda w poznaniu był dziadek 60letni i zrobił zajebiste show... dokładniej zrobił z siebie debila. Oczywiscie od razu wypwiady i te sprawy... koleś nawet nie mial ze soba płytki z muzą ani dowodu osobistego!!!!!!!!!!!!!!!
Zrobil z siebie kompletnego kasztana, wszyscy naokoło sie śmiali, a panowi kamerzyści za nim biegali. Był równiez w mojej grupie... jurorzy powiedzieli mu ze niestety nie moze walczyc o glowną nagrodę... <lol> ale zaproszą go do odcinków finałowych!!!

PANIE LIS - CO Z TĄ POLSKĄ ??!!

Nika

Wysłany: 2007-08-02, 12:02   

ale czytam tu na forum,że dziadek faktycznie wymiatał??:)

Canna
[Usunięty]

Wysłany: 2007-08-02, 13:40   

no prosze, czebo tu sie mozna dowiedziec:D

Nika

Wysłany: 2007-08-02, 13:51   

też się zdziwiłam:)

Kalosz
[Usunięty]

Wysłany: 2007-08-04, 18:27   

No i ok. Potem trzeba to będzie oglądać w TV. A co lepiej oglądać? Profeske czy raczej to jak z siebie ludzie robią idiotów/laski machają tyłkiem/wydurniają się dziadki jakieś?
Ja z punktu widzenia widza (punkt widzenia widza to fotel:) wolę się jednak pośmiać.

Nika

Wysłany: 2007-08-04, 18:30   

no wiesz w takiej sytuacji trzeba by przyznać rację jeynemunormalnemu,który w innym temacie tłumaczył wszystkim,że Ci co poszli na casting się zbłaźnili tylko...ten program miał wyłowić najlepszych tancerzy,a texty o panienkach machających tyłkiem świadczą niezbyt dobrze o Tobie

Kalosz
[Usunięty]

Wysłany: 2007-08-04, 18:59   

Nika napisał/a
świadczą niezbyt dobrze o Tobie

Dziękuję więc za ten komplement.
Pamiętam że w Idolu najlepszy fragment tego programu to była polewka z ludzi na kastingach. Potem było już tylko nudniej. Myślę, że tu będzie podobnie :-D

diladriel
[Usunięty]

Wysłany: 2007-08-04, 19:03   

chyba nie bardzo interesujesz się tańcem??

Nika

Wysłany: 2007-08-04, 21:09   

a właściwie to czym się interesujesz??

DeBe
Gość

Wysłany: 2007-08-04, 23:19   ?!

Panie Michale wielki tancerzu znawco każdego stylu, każdej techniki tańca i wszystkiego co się z nim wiąże. Parę słów dla Pana na temat tego, by trochę Pan się ogarnął ze swoimi tekstami ala p. Wojewódzki "Idol". Nie jest Pan kimś, kto moze bezkarnie disować ludzi, którzy są świetni w tym co robią. Pan się zwyczajnie sprzedał by prowadzić najpierw niesamowity program "W rytmie MTV", który prowadzony był przez specjalistów z dziedziny new styl-u oczywiście, no i teraz to. Niech Pan przystopuje troche z disami na tych, którzy przychodzą na castingi z myślą, że chcecie wybrać najlepszego tancerza! Troche mija sie to z prawdą, tm bardziej, że masa ludzi nie kryje się z tym, że wiele rzeczy jest ustawione, ale w końcu tv, jeśli ktoś jest wymiataczem a nei wyglądą jak justin Timberlake to nie przejdzie, bo źle będzie wyglądał tak?! Nie róbcie pajaców z tancerzy albo nie nazywajcie tancerzami tych, którzy robią z siebie pajaców.
a Pan, co tu dużo mówić, jest Pan prawie jak gwiazda, a jak wiemy prawie...
elo

Nika

Wysłany: 2007-08-04, 23:30   

no to jak to w końcu jest z tym programem??

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu