Chciałabym się zapytać, czy ktoś słyszał o Cantinero w Tomaszowie Mazowieckim??
prosiłabym o opinię o tym studiu, ponieważ mam okazję uczęszczać na zajęcia 3 razy w tygodniu: dwa razy w T.M. i raz w Radomsku.
niestety nie jestem jeszcze przekonana do tańca towarzyskiego, a jeśli już coś zaczynam to chcę to kontynuować.
przy okazji: 12 lekcji w miesiącu za 8 dych. myślę, że sie opłaca.
łał nie wierzę, że znalazł się tutaj temat dla Tomaszówka jednego... ;] co do Cantinero... wiem, że jest i tylko tyle ;p
moja koleżanka tam chodziła... czy się opłaca to nie wiem... ale jak są później jakieś wyjazdy, kursy itepe... (chyba) to kto wie? ;] zależy co komu odpowiada
a wiec. tak. tanczylam w cantinero 3 lata. niestety dwa lata temu musialam odejsc z klubu. wtedy bylam bardzo zadowolona. trener jest w poarzadku, daje duze mozliwsci rozwoju, wlasciwie dzieki cantinero pokochalam taniec towarzyski. co roku organizowane byly, i chyba nadal sa, obozy letnie(w wakacje) i zimowe (w ferie), a dodatkowo jakies szkolenia m.in z romanem pawelcem (od laciny) zajecia sa swietne. bylam bardzo zadowolona i polecam klub. ; ) ogolnie atmosfera jest super. wszyscy traktuja sie jak jedna wielka taneczna rodzine ; )
powodzenia zycze w treningach ; )
magda.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum