jedna moja niunia tam smigala na funky i narzeka że kapa niemiłosierna...
jeden mankament to taki ze jedna nieobecnosc na zajeciach i potem nie masz wjazdu na nastepne bo trza wykazywac 100% frekweencji a wiadom owyapdki losowe sie zdarzaja ...
drugi to taki ze wolne tempo , jak an to że grupa ejst wyselekcjonowana i trzeba wykazywac 100% obcnosci bardzo liche tempo mieli jesli chodzi o nauke ukladu
jedyne co to podobno towarzyski jest na poziomie w avangardzie
aha wielkie dzieki za odpowiedz bo wlasnie chcialabym zaczac uczeszczac na jakies zajecia a nie znam zadnej szkoly ;/ a poza tym to w tych skzolach maja jakies konkretne terminy naboru i pewnie nigdzie mnie juz nie beda chcieli i nic z tego nie wyjdzie;/
hm... moaj to tez sotatnia sznasa i msuze ja wykrozysatc do tej pory wciaz nie bylam na zajeciach mam za duzo problemow ale teraz ide wiec jak cos daj znac nie ebdziesz sama jako nowicjueszka ew podaje moje gg 3728344
Wiek: 13 Dołączyła: 01 Gru 2007 Posty: 19 Skąd: Z domu ;)
Wysłany: 2007-12-03, 18:42
A może wie ktoś czy jest jakaś taka dobra szkoła w Bielsku-Białej? Zależy mi na hip-hopie najbardziej, nie musi być koniecznie szkoła jakieś zajęcia czy cuś...
_________________ dance, horse, music - tylko to się liczy
Dobra szkoła tańca zwykle jest 'rozgłośniona'... Tzn... ma swoją stronę internetową i jest polecana przez innych Ale może najpierw zaczasc od takiej mniej sławnej? Nie sądzicie? Bo do tych najlepszych chodzi wiele osob i nauczyciele maja wiecej uczniow, a w małej maja mniej wiec wiecej czasu maga poswiecic jednej osobie Ale wasz wybór
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum