o zdaje się,że mamy tu kilku użytkowników z tego pięknego miasta, poczekaj cierpliwie na pewno podpowiedzą:) mnie się obił o uszy jakiś Jast zdaje się aczkolwiek niech się wypowiedzą mieszkańcy:)
ja chodze od 12 do Jast-a.bywa roznie ale chyba fakt,ze ciagle tam jestem o czyms swiadczy.jezeli chodzi o mnie to nie popieram ludzi,ktorzy skacza ze szkoly do szkoly i co chwile zmieniaja style.wydaje mi sie,ze lojalnosc jakas tam powinna byc.wybor nalezy do was.jest jeszcze kilka szkol ale na ich temat nie moge sie wypowiadac bo tam nie tanczylam.jak chcecie cos wiecej wiedziec to pytajcie.
Maggie [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-09, 10:30
Słyszałam, że we Wrocławiu jest dobra szkoła tańca - na Mistrzostwach Hip Hopu bywają. ale nie pamiętam nazwy.
takich jest kilka ale z tego co slysze to wiele osob slyszy o naszej ale nie chce by ktos myslala,ze ja zachwalam.tancze tam i tyle.dla mnie jest ok.poszukaj moze w necie jeszcze bo jest kilka szkol i te lepsze napweno maja swoje strony a jak beda pytania to ja cos moge powiedziec wam jak bede wiedziala.
a slyszal cos ktos o akademii ruchu? www.akademiaruchu.com.pl zamierzam sie tam zapisac na cos, tzn wykupic sobie karnet 4 wejsc i pojsc na 4 rozne tance, zobaczyc czy warto. co prawda dopiero zaczynam swoja przygode z tancem, stosunkowo pozno bo mam 21 lat, ale dopiero niedawo uswiadomilem sobie ze to kocham.
co do szkoly ktora wymienilem to duzym plusem jest to ze mozna sobie przyjsc i popatrzec jak wygladaja zajecia bo drzwi do sali sa przeszklone, ciekawa sprawa bo bylem zobaczyc.
no tak, w akademii ruchu jest dosc sporo rzeczy no i przede wszystkim szkola salsy prowadzona przez torresa (www.torres.com.pl). poza tym bardzo pozytywni ludzie, swietna atmosfera, niezli nauczyciele (przynajmniej z tego co zauwazylem jak bylem zobacyzc mtv dance).
tak zazdroszczę ludziom, którzy są z dużych miast...! ja jestem z małego miasta leżącego niedaleko wrocławia! tu nie ma szkoł tanca itd... od niedawna chodzę na hip hop. coś takiego zostało utworzone! ;] strasznie mi sie to podoba, zawsze mi sie to podobalo... uwielbiam to! ;] szkoda tylko ze zajęcia są tylko 2 x w tygodniu to mało... chciałabym więcej, myslalam o dojeżdzaniu do wrocka, ale to jest bardzo męczące, pogodzic to z nauką i całym życiem..! ajhh (( sama nie wiem.....
_________________ ..Każda podłoga to parkiet do tańca..
.. jedyna rzecz która może przyćmić moje problemy -> to taniec..
"Taniec to nie układ figur, żeby się go nauczyć - trzeba go pokochać"
Kllaudynka [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-20, 15:20
bardzo bym chciala chodzic do szkoły tanca . ale ja mieszkam w Ciechanowie . jest to kolo Warszawy a w moim miescie nic nie ma . ;((((((((( .. tanczyłam 5 lat . i mam zamiar dalej tanczyc . ale tou nie ma dobrych zespołów . a ja chce tanczyc hh .
byłam kiedyś na wakacjach u cioci w małej miejscowości i najbardziej bolało Ją właśnie to, że Jej dzieci nie będą miały takich możliwości jakie miałam ja w stolicy, jest to przykre i żal mi utalentowanych młodych ludzi którzy nie mogą się rozwijać tak jak by chcieli
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum