Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [8] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Nabór do Szkoły Tańca Ulicznego "Street Life" Rzes
Autor Wiadomość

Emez_Streetlife 
Kandydat

Wysłany: 2008-01-15, 02:27   Nabór do Szkoły Tańca Ulicznego "Street Life" Rzes

!!SZKOŁA TAŃCA ULICZNEGO STREET LIFE OGŁASZA NABÓR!!

!!!Szkoła Tańca Ulicznego Street Life ogłasza nabór do nowych grup wiekowych:!!!

* grupa 1: od 8 do 12 lat (poziom podstawowy)

* grupa 2: od
13 do 17 lat (poziom podstawowy)

* grupa 3: od
18 do 25 lat (poziom podstawowy)

a także do grupy
od 25 lat wzwyż!!! (poziom podstawowy)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prowadzimy również nabór do istniejących już grup tematycznych
poziom średniozaawansowany:

* grupa hip hop

* grupa breakdance

* grupa popping&locking

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

MIEJSCE ZAJĘĆ:

- Środowiskowy Dom Kultury AKWARIUM ul.Pułaskiego 3
- Zespół Szkół Nr 1 w Rzeszowie ul. Towarnickiego 4
- Siłownia Cool Gym Galeria Graffica ul. Lisa Kuli 19

INSTRUKTORZY:

* Mariusz Adamczyk - 27 lat, tancerz, choreograf, instruktor. Tańczy od 11 lat. Od 2002 współpracuje z Gliwickim Teatrem Muzycznym. Nauczyciel tańca hip hop breakdance na Śląskich Warsztatach Street Dance w Zabrzu. W 2005 roku prowadził warsztaty taneczne street dance odbywające się w ramach XII Międzynarodowej Konferencji Tańca Współczesnego i Festiwalu Sztuki Tanecznej. Instruktor i choreograf licznych grup tanecznych w ośrodkach kultury. Członek zespołu Unikal Family. Instruktor tańca hip hop newstyle i streetdance

* Michał Samborski - 23 lata, tancerz, choreograf, instruktor. Tańczy od 8 lat. Współpracuje z licznymi agencjami reklamowymi, organizując liczne tematyczne pokazy taneczne, od 2002 roku współpracuje przy organizacji imprez kulturalno rozrywkowych w Rzeszowie. Członek zespołu Unikal Family. Instruktor tańca breakdance popping&locking i streetdance

* Monika Matusik - 32 lata, dyplomowany choreograf, instruktor tańca, ukończyła Państwowe Studium Kształcenia Animatorów Kultury w Krośnie. W latach 1998 - 2000 działała przy Placówce Oświatowej i Kulturalnej w Dębicy (pedagog, nauczyciel tańca, animator kultury). Instruktor tańca JFH ( Jazz Funky Hip Hop) oraz tańca współczesnego

* Artur Dykiel - 19 lat, tancerz, instruktor. Tańcem zajmuje się od 4 lat, współpracuje z licznymi agencjami reklamowymi, były V-ce Mistrz Polski w Akrobatyce Sportowej. Instruktora tańca breakdance, popping&locking.

CEL ZAJĘĆ:

Zajęcia odbywają się dwa razy w tygodniu i trwają półtora godziny. Dla grup początkujących zajęcia prowadzone są przez wszystkich instruktorów - w celu zapoznania się przez początkowy okres (2 lub 3 miesięcy) z każda prezentowaną techniką taneczną. Po tym okresie formujemy grupy zainteresowane danym stylem tańca, to jakie powstają grupy decydują uczestnicy.

Założeniem Naszej Szkoły jest rozpowszechnianie nowych rodzajów tańca wśród najmłodszych jak i tych najstarszych, nauka podstawowych ruchów z danego stylu połączone z dobrą zabawą i spędzeniem miło wolnego czasu. Chcemy w każdym z naszych uczniów zaszczepić miłość do tańca a jednocześnie pomóc ukierunkować się, tak by łącząc ruchy z własnym charakterem, każdy mógł wyrobić swój własny styl.

!!Jesteśmy Szkołą Tańca nie Zespołem Tanecznym!!

KOSZT ZAJĘĆ:

* 89 zł - opłata miesięczna ( 8 zajęć po 1,5 godziny)

* 13 zł - opłata za pojedyncze zajęcia ( 1,5 godziny)

BLIŻSZE INFO JAK I ZAPISY:

Telefon: 600 780 907 lub 662 109 299

E-mail: streetlife@interia.pl

Gadu-Gadu: 1061557

Strona szkoły: WWW.STREET-LIFE.PL

krevetka 
zajonc plejboja.

Moderator

Redaktor portalu

Sponsor

Wysłany: 2008-01-15, 11:26   

szkoda ze w Częstochowie czegoś takiego nie ma, bo chetnie zapisałabym się na street dance i popping\locking :roll: :)

http://www.youtube.com/watch?v=zW-l7gPMvgY

bLoNdI.15 
Gaduła

Wysłany: 2008-01-15, 21:11   

oj ja ostatnio szukałam szkoły w Rzeszowie .... i już znalazłam:P także troszkę za późno... :mrgreen:

ul_m 
Przebijam się

Wysłany: 2008-03-10, 22:38   

bLoNdI.15 napisał/a
i już znalazłam:P

Jaką? Ja póki co chodze tylko na kurs (który za miesiąc sie skończy...) nowoczesnego w Łańcucie, no a potem chciałabym już gdzieś zapisać się na dłużej. Jakie są szkoły w Rzeszowie? Chodzi mi właśnie o streetdance...

aem
Kandydat

Wysłany: 2008-06-22, 17:34   

polecam wam Street-life school jak Michał wyzej napisal (Emez) fantastyczna skzola, swietne metody nauczania, mila przyjacielska atmosfera:) i co jakis czas street jamy na miescie, akcja rodem ze step up2:) szkola jest wspaniala gorąco polecam, wkoncu jestem tam uczniem

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu