Podzielam zdanie tancerza. Miano 'wspaniałej tancerki zyskała tylko dzieki programowi 'taniec z gwiazdami', (notabene promującym i bijącym w kieszeń ludziom już doskonale znanym),oraz dzięki swojej urodzie. Słyszał ktoś kiedyś żeby stała na podium w jakimś liczącym się konkursie tańca? Potrzeba jej było dopiero wystąpić w telewizji żeby zyskać sławę poprzez taniec. Nie wystarczało jej, więc wzięła się za śpiewanie...a teraz jeździ po kurortach i uczy plażowiczów salsy...no cóż tonący brzytwy się chwyta
Zebra skąd wiesz o salsie??:) a co do niej to ponoć ma tam jakieś tytuły...
_________________ żyj i pozwól żyć innym
Zebra [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-14, 23:00
Wiem bo sama się tej salsy uczyłam Te lekcje też prowadzili Maserak, Kochanek, Szabatin i Stefano, ale powiem Wam, że nazwać te lekcje dennymi to jakby je pochwalić
Zebra,masz jakieś zdjątka z tego or filmiki??:)możesz zamieścić w odpowiednich działach jakby Ci się chciało:)coś więcej na powiesz o tym??:)
_________________ żyj i pozwól żyć innym
Zebra [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-16, 18:23
Mam mam, niedługo wszystko zamieszcze Co tu dużo mówić, przyjechali, zatańczyli i pouczyli ludzi salsy i pojechali, ale ogólnie rzecz biorąc raczej olali te występy i nic tam nie pokazali, nawet miałam wrażenie, że improwizują no ale co zrobić...kase i tak i tak za to dostają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum