Bardzo lubię tańczyć, ale nie za bardzo umiem. No i nie jestem zbyt szczupła, ale też nie gruba. Jestem też wstydliwa, wstydzę się tańczyć przed kimś. Tak normalnie to jak tańczę w domu tak sobie to nie jest tak źle, ale nie radzę sobie z żadnymi układami tanecznymi. Moje koleżanki, które tańczą pokazywały mi swoje układy, a ja potem w domu próbowałam jej wykonać, wychodziło mi to źle.
Może znacie jakieś szkoły tańca, w których mogłabym się uczyć od podstaw, dodam że mam 12 lat. Mieszkam w Warszawie, najchętniej tańczyłabym Hip-Hop.
Wysłany: 2007-12-18, 19:49 nie ma znaczenia jak wygladasz liczy sie ze chcesz
nie ma znaczenia jak wygladasz, jesli bardzo chcesz to dasz rade. moze na edance znajdziesz jakies fajne lekcje nauczysz sie a potem pewniej pojdziesz na lekcje na zywo
Tak normalnie to jak tańczę w domu tak sobie to nie jest tak źle, ale nie radzę sobie z żadnymi układami tanecznymi. Moje koleżanki, które tańczą pokazywały mi swoje układy, a ja potem w domu próbowałam jej wykonać, wychodziło mi to źle.
Początki są zawsze trudne. Ćwicz i nie przejmuj się innymi. Nie ma się czego wstydzić, nikt tancerzem się nie urodził, masz dopiero 12 lat a więc dużo przed Tobą, ćwicz a na pewno będziesz dobra
_________________ "Kobiety chętnie dzielą z nami słodycze życia,
ale niechętnie dzielą smutek i ubóstwo."
Wiek: 18 Dołączyła: 01 Sie 2007 Posty: 502 Skąd: z kosmosu
Wysłany: 2008-03-02, 01:37
W każdym razie jeśli tylko chcesz sie tego nauczyć tylko a nie masz tego w sercu i nie czujesz muzy itd to lepiej nie udawać kogoś kim sie nie jest i robic coś na siłę lub też że jest modne:]
_________________ "..kiedy b-boy własnym ciałem udowadnia kto ma racje!!....."
znasz lepsza szkole tanca w Polsce, ktora oferuje Ci niemal kazdy styl tanca?
a czy w jednej szkole muszą byc wszystkie style? ona hycb wie jaki styl chce i na taki warto sie zapisać. egurrola to tylko wielka masówka o któej nikt nie słyszał az do czasu tzg ...prawda jest taka, ze egurrola jest dobry ale on współpracuje tylko z VOLTem a jezeli juz to zapisać się do Luzu bo inne grupy których jest setki to iinstruktor nawet nie pamiętam układu na którym skończyliście. nie jest sie zadna konkretną grupą. a poza tym jaka tam jest przyszłość? żadnych zawodów..ja nie polecam bo i tak nie uczą najlepiej w polsce uczą słabo albo przecietnie
Wiek: 16 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 1710 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2008-03-02, 11:57
marek.szczepan napisał/a
Egurolla Dance Studio - najlepiej wyposażone studio, profesjonalna obsługa, trenerzy bez zarzutu, czesto organizowane warsztaty najlepsze
No właśnie...
[ Dodano: 2008-03-02, 11:58 ]
D*R napisał/a
kasiaaa_r napisał/a
D*R napisał/a
egurrola jest beznadziejna
znasz lepsza szkole tanca w Polsce, ktora oferuje Ci niemal kazdy styl tanca?
a czy w jednej szkole muszą byc wszystkie style? ona hycb wie jaki styl chce i na taki warto sie zapisać. egurrola to tylko wielka masówka o któej nikt nie słyszał az do czasu tzg ...prawda jest taka, ze egurrola jest dobry ale on współpracuje tylko z VOLTem a jezeli juz to zapisać się do Luzu bo inne grupy których jest setki to iinstruktor nawet nie pamiętam układu na którym skończyliście. nie jest sie zadna konkretną grupą. a poza tym jaka tam jest przyszłość? żadnych zawodów..ja nie polecam bo i tak nie uczą najlepiej w polsce uczą słabo albo przecietnie
dla mnie to najlepsza szkola
bo ja tancze wsystko
a w Krakowie np nie ma zadnej dobrej szkoly tanca
nawet jesli chodzi o pojedyncze style
Dzięki za wasze podpowiedzi.
Znalazłam już szkołę tańca i jestem z niej bardzo zadowolona!
Chodzę na taniec nowoczesny, ale głównie hip-hop.
Jednak nie jestem takim beztalenciem tanecznym jak mi się wydawało.
_________________ Póki żyjesz tańcz, bo póki tańczysz żyjesz!
Dzięki za wasze podpowiedzi.
Znalazłam już szkołę tańca i jestem z niej bardzo zadowolona!
Chodzę na taniec nowoczesny, ale głównie hip-hop.
Jednak nie jestem takim beztalenciem tanecznym jak mi się wydawało.
a skąd jesteś? i jak sie nazywa i gdzie jest ta szkoła tanca?
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum