ja sobie tańczyłam wcześnietaki freestyle itp., a teraz od września chodziłam na taniec towarzyski, ale mi sie nie podobał.
obecnie chodze n reegeton,
a od wrzesnia jeszcze na jazz i poping locking xP
no i teraz na ten obóz z FCP
ja też jade na ten obóz z FPC. ktoś jedzie w terminie 28.08-08.08?? piszcie:D
[ Dodano: 2008-05-04, 17:45 ]
lol2 napisał/a
wszystkie już wcześniej tańczyłyście?
ja tancze od 9 lat, ale sa tam tez grupy dla poczatkujacych, wiec to nie ma znaczenia
jesteś pewna, że będzie tan podział na grupy?? z tego co tu przecztałam wygląda na to, że większość z was tańczy już kilka lat. ja dopiero zaczynam więc trochę się obawiam czy sobię poradzę. pytałam się w biurze Almaturu o ten podział ale oni nie wiedzą. a ty skąd o tym wiesz???? pozdro:P
[ Dodano: 2008-05-04, 17:47 ] kasiaaa_r, CI CO JADĄ NA TEN OBÓZ DO MIERZYNA NIECH PISZĄ DO MNIE NA GG 8253170 JA TEŻ JADĘ xD na który termin jedziesz????
Hey ja tez jade na Oboz taneczny do mierzyna ;] Jak ktos jedzie i jedt w grupie starszej w przedziale 15-18 (ja mam 15lat) i jedzie w terminie 28-08 to niech pisze do mnie na gg 9772949 Pozdrawiam wszystkich :*
Wysłany: 2008-07-20, 21:43 WOLNE MIEJSCE NA OBÓZ W MIERZYNIE !!!!!!!
21 - 31 sierpnia.
Obóz w Mierzynie YCD.
Mam wolne miejsce chętnie oddam ;P.
Cena obozu [łączna] około 1100 - 1200 zł (w zależności od transportu)
www.almatur.pl - tam o obozie.
Pisać na gg: 6803878
Pilne !.
Mam czas do czwartku [24.07.08].
Ja rezugnuje bo mam kontuzje ;(.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum