jak w temacie, we wroclawiu od wczoraj trwaja 4dniowe warsztaty taneczne, tance afrykanskie glownie, takie jak samba, samba-reggae, afro axe. bylem niestety tylko dzisiaj bo nie wyrobie z kasa : P moze ktos byl?
ja opisze swoje wrazenia bo to pierwszy moj taki kontakt z tancem : P sprawa bardzo fajna, prowadzil to czarnoskory portugalczyk. w sumie momentami bylo to takie afrykanskie disco : P takie jakies typowo dyskotekowe niektore ruchy, ale bardzo pozytywnie. wszystko super ale jednak taniec na imprezie to nie to samo : P momentami pokazywal po 2 osemki na raz : P ale o dziwo na 5 takich osemek (z czego 2 podwojne) 2 zapamietalem za pierwszym razem : P (z czego jedna podwojna). jak je wykonywalem to juz sie nie wypowiadam po pierwsze nie mi oceniac a po drugie wydaje mi sie ze nie wygladalo to rewelacyjnie : P ale chyba jakos mega najgorzej tez nie. ogolnie byla masa ludzi z capoeiry, na ktora chyba sie zapisze : P atmosfera piekna, wszyscy ze soba rozmawiaja, smieja sie z siebie ale tak na luzei, ogolnie swietnie. kazdemu polecam cos takiego!!
sorry ze nie napisalem tego przed warsztatami ale to wyszlo tak nagle.
taaaak. teraz mam naprawde niezly dylemat... capoeira ( o ktorej z reszta od daaawna mysle) kosztuje 60 zl za miesiac, 2 razy w tygodniu. tance tam gdzie patrzylem 64 zl karnet 4 wejsc... z jednej strony oplaca sie bardziej capo, z drugiej to w zasadzie nie taniec. jeszcze inaczej ludzie z capo ciagle organizuja warsztaty teraz, promuja kulture afrykanska w polsce, sa niesamowitymi ludzmi... nieeee wiem co robic : P
Wiek: 18 Dołączyła: 01 Sie 2007 Posty: 502 Skąd: z kosmosu
Wysłany: 2007-10-02, 23:03
stricte moze nie afrykanska.. bardziej brazylijska kulturę.. no wiesz przejdz sie pare treningów i zobacz jak ci pasuje.. i juz bedziesz wiedział:) mnie to wciągneło na 3 lata:D
_________________ "..kiedy b-boy własnym ciałem udowadnia kto ma racje!!....."
lool. najlepszy to jest broadway dance center.
inne szkoły tańca - sorryy - ale mogą się walić
Taka jest prawda..
Narazie chodzę też na taki kijowy dość.. ale tylko w celach rozciągnięcia się..
Później lecę na broadway
lool. najlepszy to jest broadway dance center.
inne szkoły tańca - sorryy - ale mogą się walić
Taka jest prawda..
Narazie chodzę też na taki kijowy dość.. ale tylko w celach rozciągnięcia się..
Później lecę na broadway
lol... no to powodzenia ;P hehe
_________________ ♫ If my breaker can't beat you,
my boogie can... ♫
Popping ;** ;p;p
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum