O tej porze co Ty napisałaś posta to ja już w domu byłam
Z tym Radiem Maryja było bosskie
Mi puścili dance i jazz. A mówili, że będą puszczać hh i jazz :/ A nikt disco nie umial tańczyć z mojej grupy Ale 1 chłopak się dostał. W II edycji też zrobię coś głupiego żeby mnie puścili
Wiek: 16 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 1710 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2008-01-28, 11:26
to jest taka loteria, że wiekszej sie nie da
zalezy kogo ma sie za "jury"
z kim jest sie w grupie
jaka sie ma muzyke
i co sie spodoba
czy pewnosc siebie, czy dobra technika
Serio tak myślisz?
Ja powiedziałam swojej rodzicielce, że w wakacje będę na każdym castingu, nawet w Bytomiu. A ta do mnie, że źle mi Ale przyzwyczaję ją do tego faktu dokonanego i mi w końcu oficjalnie pozwoli
Dzis sie dowiedzialam, ze najstarsi uczniowie mojej szkoly ( to znaczy dziewczyna i chlopak) byli na castingu wlasnie w Bytomiu i swojego duetu nie zatanczyli przed trojca ;D poniewaz nie przepuszczono ich do nich
Kiedy ten chlopak wrocil do domu to zadzwonili do niego z TVN i powiedzieli, ze zaszla pomylka i zeby przyszedl z muzyka i zatanczyl solowke.
Przyszedl, zatanczyl ( do Algidy) hahahaha i przepuscili go do 2 etapu, i mial tanczyc hh ale biletu nie dostal
_________________ "Pnij się wysoko... Twoją metą NIEBO, Twoim celem GWIAZDA."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum