Wysłany: 2008-01-06, 15:17 Casting w Bytomiu- II edycja
Postanowiłam założyć temat i dla Bytomia. Czy ktoś z was wybiera się właśnie tam na casting? Jeśli tak to możemy jakoś się spotkać i razem przed występem poćwiczyć, w grupie. Moglibyśmy jakoś się rozpoznać.
no ja też się wybieram na ten casting al szczerze powiedziawszy strasznie sie boje bo przede wszystkim nigdy nigdzie nie tańczylam i jestem typowym samoukiem tancze taki mix hip hopu i electro i nie wiem czy po prostu nie jestem za slaba w sensie zeby jechac tylko po to zeby zrobic sobie wycieczke do bytomia...
poza tym beda tam setki ludzi ajĆ nei wiem co robić pomóżcie.... :(
jest jeszcze jedna rzecz... tez takjak niejeden forumowicz mam 16 lat ale rocznikowo 92 rocznik ale w sumie zawsze mozna sie po prostu pokazac.. no nie wiem ehhh
zylwicz nie przejmuj się Ja też nigdzie nie uczyłam się tańczyć ale chcę spróbować a szczerze powiedziawszy to ten program szuka nie tyle najlepszych tancerzy ale ludzi którzy potrafią się pokazać, które mają barwną osobowość ...no i szczęścieTakże taniec o dziwo nie jest tu najważniejszy
niby tak no zobaczymy ale jade na pewno i w sumei nawet nie licze ba to ze uda mi sie zatanczyc przed jurorami (bo najpierw przed producentami trzeba sie pokazac z tego co wiem) no wiec zobaczymy jak to bedzie ale dzieki i powodzenia wszytskim
[ Dodano: 2008-01-14, 16:55 ]
ejjjj ludzie spotkajmy sie tam! niech ktos z was cos napsize moze jakis znak chrakterystyczny czy cos hm?
Tez bym sie chetnie z wami zabrala dlatego juz moze powoli ustalajmy miejsce? Lepiej teraz niz pozniej na szybko... czy kazda z was orientuje sie gdzie mniej wiecej jest Opera? My z Malwina mieszkamy w Bytomiu wiec z tym nie bedzie problem na pewno pod Opera sie nie znajdziemy... no chyba, ze bedziemy sie bardzo wyrozniac w tlumie kilkuset ludzi wiec moze pod szkola baletowa? Nie wiem dawajcie propozycje... i pozostaje jeszcze czas ojjj...
_________________ "Pnij się wysoko... Twoją metą NIEBO, Twoim celem GWIAZDA."
ja jadę aż z Bydgoszczy Pociąg powinien być o ok 4.30 rano Sprawdzałam mapę Bytomia i wiem gdzie jest casting ale inne miejsca to dla mnie czarne dziury
ja mam rodzine w bytomiu i bede tam juz w piatek a gdzie szkola baletowa nie wiem ale mysle ze kuzynka ktora miala mnei tam przyprowadzic mi powie i tam sie mozemy spotkac tylko jeszcze sie tak zastanawiam o torej chcecie tam byc bo ja moge wstac bardzo wczesnie wiec jak myslicie? a i jeszcze jedno daleko jest od szkoly baletowej pod opere?
szkoła baletowa jest na Jagiellońskiej to ulica prostopadła do Moniuszki czyli blisko miejsca castingu... Można byłoby się tam spotkać. Flattery mogłabyś mi napisać jak najszybciej dojechać z dworca na Jagiellońską bo jakoś ciężko mi to znaleźć w necie. A co do godziny to nie wiem... im wcześniej tym lepiej
[ Dodano: 2008-01-15, 01:45 ]
P.S. I mógłby ktoś zamieścić zdjęcie tej szkoły baletowej? Łatwiej będzie znaleźć
BYTOM
Ogólnokształcąca Szkoła Baletowa im. L. Różyckiego
ul. Jagiellońska 23
41-900 Bytom
Zdjęcie szkoły niestety nie ma.
Ahness89 napisał/a
Flattery mogłabyś mi napisać jak najszybciej dojechać z dworca na Jagiellońską bo jakoś ciężko mi to znaleźć w necie. A co do godziny to nie wiem... im wcześniej tym lepiej
Jezeli chcesz to moge po ciebie podejsc na dworzec i dojdziemy sobie pod szkołe, bo to jest tylko pare kroków
Własnie
zylwicz napisał/a
a i jeszcze jedno daleko jest od szkoly baletowej pod opere?
Do Opery ze szkoły baletowej jest tez pare kroczkow dlatego wszystko bedzie Ok
_________________ "Pnij się wysoko... Twoją metą NIEBO, Twoim celem GWIAZDA."
Hejka tu Łukasz ja rownież wybieram sie na casting w sobote w Bytomiu mam pytanko o ktorej trzeba byloby tam byc , odp na gg 7803738 pozdrawiam i do zobaczenia :D
dzięki Flattery byłoby super przynajmniej mam pewność że się nie zgubię Mój pociąg powinien być w Bytomiu 4.40 także jeśli to dla Ciebie za wcześnie to powiedz No i pozostaje kwestia rozpoznania się...
_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum