napisalem komentarz do postow wyzej, sadze ze Pirog naprawde skrzywdzil ta tanczaca dziewczyne, a ten link byl tylko dodatkiem. Jesli Ci sie nie podoba to nie wchodz w niego lub nie komentuj ;] zawsze robie dodatki i staram sie nie robic offtopa. Zreszta co mozna jeszcze napisac do tego tematu? Gdansk jest ok ;p
_________________ uwielbiam tutejszych moderatorow, sa po prostu bombowi, kasuja moje posty, chociaz sami robia OT ;] szacun dla Was.
pzdr.
Wiek: 16 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 1710 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2008-01-30, 19:09
po prostu potem zawsze mi sie dostaje ze offuje
a tn link zostal juz wklejony w odpowiednim temacie, czy temacie Ania i Rafał
i wcale sie nie rzucam
a rowniez uwazam, ze nic juz tutaj sensownego nie mozna napisac, bo nikt na temat castingu w Gdansku sie nie wypowiada...
Widziałam, jak Anka biegała ciągle za Roofim. On za nią średnio, trochę dziwnie to wyglądało Ale może to przez to, że jest nieśmiały i nie chciał tak przy wszystkich...
Co do Piróga - nie rozumiem, jak tam można...
Wysłany: 2008-01-31, 10:00
nussqa napisał/a
Widziałam, jak Anka biegała ciągle za Roofim. On za nią średnio, trochę dziwnie to wyglądało Ale może to przez to, że jest nieśmiały i nie chciał tak przy wszystkich...
Co do Piróga - nie rozumiem, jak tam można...
takk??? a kiedy ich widzialas??
to znaczy ja na warsztatach tez duzo zeczy widzialam, ale nie mam zamiaru sie mieszkac w sensie wysylac to do jakiegos portalu plotkarskiego
Na castingu
Oy ja też nigdzie nie wysyłam. Ale po tym, co widziałam na castingu to wątpię, że są razem, raczej wyglądali na dobrych kumpli. Przynajmniej ze strony Roofiego
Ale nie mnie to oceniać. Zresztą, nie obchodzi mnie to. Mówię tylko co widziałam.
A wiecie moze czy Czajna wziela udzial w castingach?
znasz Czajne ;D? jestes z gda ?
_________________ Talentem do tańca
jest zdolność ciała
do precyzyjnego reagowania
na oryginalne fantazje,
jakie ma każdy tancerz,
pragnący wyrazić coś,
co stanowi jego obsesję.
Wysłany: 2008-02-10, 16:13
nussqa napisał/a
Na castingu
Oy ja też nigdzie nie wysyłam. Ale po tym, co widziałam na castingu to wątpię, że są razem, raczej wyglądali na dobrych kumpli. Przynajmniej ze strony Roofiego
Ale nie mnie to oceniać. Zresztą, nie obchodzi mnie to. Mówię tylko co widziałam.
no tak racjs, ich psrwa
w waiwe tez Anka za nim biegala
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum