Wysłany: 2008-01-15, 18:57 Casting w Krakowie - II edycja.
Stworzylem nowy topic o castingu w krakowie poniewaz tamten zszedl na psy i jest mnostwo offtopu ;]
Tak wiec juz niedlugo zaczna sie castingi w krakowie (przyszly poniedzialek) a ja nadal nie wiem kto sie wybiera a kto nie. Tak wiec PROSZE niech pisza tylko osoby ktore ZAMIERZAJA jechac na casting w krakowie 21.01.08. Jakos sie spotkamy i pogadamy, postoimy w kolejce itd.
Piszcie skad jedziecie, jaka forme kontaktu mozna z wami nawiazac, jak mniej wiecej wygladacie, i o ktorej bedziecie w krakowie na miejscu castingow.
Poniewaz jestem z krakowa moge byc na miejscu wlasciwie o kazdej porze. Dokladnie nie wiem w ktorym miejscu to jest (tak tak, krakow to duze miasto, nie znam wszystkich miejsc) , wiec na miejscu dpiero mozna bedzie sie spotkac. Najlepiej by bylo gdybyscie wyslali mi PM ze swoimi numerami telefonow , lub z prosba o telefon do mnie. GL
no więc tak ja chyba pójdę dla towarszyastwa z przyjaciółką
ona już ma 16 lat
ja idę d 3. edycji...
Ale ci zazdroszcze! Ja też chciałam iść z kimś jako osoba towarzysząca, ale mój kumpel nie chce iść (nienawidze go za to codziennie mu to powtarzam ;p)
_________________ Gdyby diabeł nie istniał i miałby go stworzyć człowiek, stworzyłby go na swój obraz i podobieństwo Fiodor Dostojewski
siema . Ja jade z Łańcuta tj pod Rzeszowem :/ czyli jakies ok 250 km i boje sie ze nie zdąże . Niby mam być w krakowie o 7 30 wiec nie tak późno ale wysiadam gdzies na jakimś Płaszowie wiec nie mam pojecia gdzie to jest :/ pomóżcie jakoś . Byłem w Krakowie moze z 4 razy i kompletnie sie nie orientuje gdzie co jest . Jakby ktoś mógł pomóc to prosze o kontakt . Z góry dziękuje
[ Dodano: 2008-01-20, 14:00 ]
daleko jest z Płaszowa do Nowej Łaźnie ? odp prosze
[ Dodano: 2008-01-20, 14:39 ]
albo inaczej . Czy z głównego dworca daleko jest do nowej łaźni ? tak jak patrzylem na mapie to mam do przejscia mogilską i Jana Pawła ile to moze byc mniej wiecej w km ?
Wysłany: 2008-01-20, 14:41
nika098 napisał/a
Ale ci zazdroszcze! Ja też chciałam iść z kimś jako osoba towarzysząca, ale mój kumpel nie chce iść (nienawidze go za to codziennie mu to powtarzam ;p)
ja wlasnie bede musial isc Kolezanka mojej dziewczyny uprosila mnie zebym sie wybral z nia oraz z jej tata na casting... Nie sadze jednak zeby sie dostala ale moze zobacze jakies przyszle gwiazdy
_________________ I was just guessing*
At numbers and figures
Pulling your puzzles apart
Questions of science
Science and progress
Do not speak as loud as my heart...
:::::::::M.u.s.i.c..i.s..m.y..l.i.f.e*
ZaLóŻ MaSkE i BąDż MiŁy dLa KaŻdEgO...*
Wysłany: 2008-01-20, 14:54
PEPEr napisał/a
ponawiam pytanie : daleko z Dworca Głównego do Nowej Łaźni ? ile czasu na piechote ?
Krakowa nie znasz i na piechote chcesz isc ? cos okolo godzine sie idzie ale tylko jak wiesz dokladnie jaka trasa Jak dojedziesz do Dworca glownego proponuje Ci spytac sie ludzi ktora linia tramwajem dojedziesz na miejsce...
_________________ I was just guessing*
At numbers and figures
Pulling your puzzles apart
Questions of science
Science and progress
Do not speak as loud as my heart...
:::::::::M.u.s.i.c..i.s..m.y..l.i.f.e*
ZaLóŻ MaSkE i BąDż MiŁy dLa KaŻdEgO...*
tak sie składa że nie znam :/ a tramwajem nigdy nie jezdziłem . trudno moze kogos w pociągu znajdziemy to sie jakos dogadam :/ jedzie ktos na trasie rzeszów kraków pociągiem na godz 7 30 ? jak tak to napiszcie.
PS. myslicie ze jesli dotre na miejsce ok godz 8.30 - 9 to zdaze sie zarejestrowac ?
Wiek: 16 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 1710 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2008-01-20, 19:33
PEPEr napisał/a
tak sie składa że nie znam :/ a tramwajem nigdy nie jezdziłem . trudno moze kogos w pociągu znajdziemy to sie jakos dogadam :/ jedzie ktos na trasie rzeszów kraków pociągiem na godz 7 30 ? jak tak to napiszcie.
PS. myslicie ze jesli dotre na miejsce ok godz 8.30 - 9 to zdaze sie zarejestrowac ?
to jest tak, że zanim się zarestrujesz musisz przejść wstępna selekcje
czyli z 10 osób wybierają jedna
dopiero potem musisz wypełnićź formularz-jeśli Cię wybiorą
nie dojdziesz w godzine z dworca do nowej huty
propnuje tramwaj bo inaczej nie zdazysz
ja tez sie wybieram i dzis szukalm tego miejsca gdzie odbywa sie casting i mozna sie po tej hucie pogubic wierz mi....
pozdrawiam
Wiek: 16 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 1710 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2008-01-20, 21:35
dobre jest 501
bo staje na co 2, albo 3 przystanku...
ja jade dla towarszystwa
podobno w Bytomiu sie czepali, jak ktos mial rocnikowo 16 tylko ;/
ide do 3.
Wiek: 18 Dołączyła: 01 Sie 2007 Posty: 502 Skąd: z kosmosu
Wysłany: 2008-01-20, 22:25
ja jade pociagiem z kato do krk o 4.26 tlk to jest jak zobaczycie ziomalke w szerokich spodniach zółtych butach z czapka na głowie z daszkiem to ja!! i z granatowa torba podbijac!!1
_________________ "..kiedy b-boy własnym ciałem udowadnia kto ma racje!!....."
Coz tancze krotko nie wiem czy jest sens chcialem jechac do Bytomia rozmyslilem sie ale obecnie przebywam u siorki w Krakowie wiec co tam czemu by nie sprobowac to tylko zabawa no wiec.
Niski ziomek, czarna czapka z prostym daszkiem odchylona w bok to bede ja ; )
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum