Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
CASTING w KRAKOWIE (III edycja)
Autor Wiadomość

Ave 
Stały Tubylec

Wysłany: 2008-06-19, 18:02   

Sir_Rafael napisał/a
Spazz nie chcę Cię obrażać ale myśle że to ściema Czemu tak uciekłeś po tym jak to napisałeś ?? A po drugie liczba twoich postów mówi sama za siebie Bez obrazy jęsli to prawda zwracam honor.

A co do tego ma liczba postów :P ? Przecież mała liczba postów nie oznacza, że nie może się dostać do programu :D

Spazz, gratulacje, to i tak już duże osiągnięcie ;)

@vE !

kuuku 
Wymiatacz

Wysłany: 2008-06-19, 18:05   

Spazz również gratuluje, bo z tego co wiem to trzeba być na prawdę dobrym żeby dostać się przed jury (no albo robić z siebie głupa, ale mam nadzieje, że ty po prostu pokazałeś co potrafisz! :D )

Idiotically 
Gaduła

Wysłany: 2008-06-19, 18:56   

Sir_Rafael - bożeee, naprawde Filip tam byył? ja to bym pierwsza poleciała gadać z nim XD szkoda że sie nie dostałeś, ale zawsze można spróbowac jeszcze raz ;D

icetowerek
Kandydat

Wysłany: 2008-06-19, 20:46   

A ja mam kilka takich pytań. Mam nadzieję, że chociaż ktoś mi parę zdań napisze :)
Bo chciałbym się wybrać na casting do Warszawy. I jakby ktoś mi mógł powiedzieć jak to mniej więcej przebiega i w ogóle, na co trzeba zwrócić uwagę, może na co się przygotować, żebym nie poszedł w nieznane... Aczkolwiek zdaje sobie sprawę, że nie każdy będzie chciał mi odpowiedzieć, bo w sumie konkurencja to konkurencja :) Ale byłbym wdzięczny, jeśli ktoś by mi mniej więcej o tym opowiedział.
PS: Jeśli ma się rocznikowo 16 lat, skończy się je dopiero we wrześniu, to czy można iść?

Z góry dziękuje za odpowiedź.

Niebieska. 
Kinky bitch.

Super Moderator

Super Sponsor

Wysłany: 2008-06-19, 21:11   

icetowerek, zeby znalezc odpowiedz na pytanie jak to wyglada, przeczytaj caly ten temat plus temat o castingu w szczecinie.

pzdr

Revan 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-06-19, 21:25   

Huh, moja znajoma ma bliska kolezanke ktora byla w Kraku na castingu i podobno na pre-castingach wybrali kilkanascie osob ktore zaczely biadolic ze nie maja pieniedzy, ze nigdy nie tanczyli itd...

Czyzby nam sie zapowiadalo znowu "ycd historie"?

nussqa 
Piszę o wszystkim

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-06-19, 21:35   

Bo niektórzy w tych ankietach wypisują wyimaginowane problemy życiowe i TVN się na to nabiera. Ehh, żal... Dostać się fajnie, ale nie za wszelką cenę!

Do tych co się nie dostali: uszy do góry, to tylko przygoda! Oni nie szukają tancerza, tylko gwiazdę TVNu, więc looz :)
A jak ktoś dostanie bilet to i tak nie powie, bo płaci się 50 000zł kary i zostaje wyeliminowanym jeśli jakiekolwiek media dowiedzą się o tym przed wyemitowaniem odcinka z relacją z Barcelony.

WHiTE 
Tubylec

Ostrzeżeń:
 3/5/5

Wysłany: 2008-06-19, 22:24   

Zacznę od tego że wasz kochany White powrócił na forum :D
Byłe na Castingu w Krakowie. O godz. 10.40 zostałem wpuszczony z 13 osobami na sale, w jurach był Jagielski. Zaczęło sie od tego że kazdy jak to w każdej edycji musiał się przedstawić :D Okzało sie w mojej grupie jest mistrz polski w JumpStyle :jezor: Jagielski takie oczy co to w ogole jest jakiś choreograf powiedział że nowy taniec, ok... Następnie ta osoba co tańczyła jump'a powiedziała że jest z.... yy nie powiem nie chce siary robić tej miejscowości :D Zaraz po tym jak wymieniła ta wieś. Jedna z Pań choreoreograf zaczęła sie śmiać i powiedziała.. "A to tam gdzie nie ma zasięgu" wszyscy brecht :jezor: ...Dobra przejdźmy do konkretów. Tańczyłem interpretacje do jakiegoś popu wiec nie było źle bo tańczę popping, ale później przełączyli na jakaś muze do Jazzu no to juz lipa nie wiedziałem co mam robic bo nigdy nie tańczyłem tego więc gliding sobie robiłem + falka rekami. gdy zatanczyła druga grupa zostalismy ustawieni pod sciana i Jurorzy poprosili chlopaka ktory tanczy 6 lat popping jak dla mnie zamiótł ,swietny był jednak sie troche denerwował przy wypowiadniu sie... I mu Jurorzy powiedzieli ze tanczy super ale nie ma osobowości, a to jest program dla osob ktore maja cos w sobie że sprawi że ludzie go pokochaja SKANDAL! Wkoncu program ma wyłonic najlepszego tancerza a nir najlepszego show men'a :/ Dobra zostaliśmy wyproszeni z sali. Po chwili poprosili tą osobe co wymiatała popping z powrotem na sale i dostał bransoletka ktora pozwoliła mu zatańczyć przed jury jednak nie dostał biletu...
A teraz najlepsze jak wyszłem zobaczyłem dwóch chłopaków ktozy dostali branzoletki, spytałem sie co tańczyli.Powiedzieli że sobie jaja robili to no myślę że Tvn znalazło sobie pojebów na pokaz. Tak wiec zostałem do godziny 16.00 aby pooglądać ludzi z widowni którzy sie dostali :D Po kilku solówkach przyszła pora na własnie chlopaków co przyszli na jaja. Tanczyli do muze barby Girl biegali po scenie i tanczyli byle co, wszyscy zlewali na max'a.Dobra skoczyli wystep i mieli wyjść z castngu jednak zamiast do wyscia bo im sie cos powaliło zadowoleni weszli za kulisy dyrektor castingu przerwał wszystko i poszedł ich szukać skierował ich do wyjscia ale znow im sie pomyliło i wchodzili do wyjścia ewakuacyjnego każdy juz brechtał na max'a z nich. Jak już szli do góry ja do nich powiedziałem "prosto i w lewo" mieli skrecac w lewo ale tam byli ochroniarze i ich skierowali do wyjścia gdzie czekała na nich Kinga Rusin : D

Jestem troche zawiedziony że popper ktory był w mojej grupie się nie dostał bo naprawdę tańczył swietnie tak naprawde program nie szuka tancerzy tylko show men'ow :roll:
Opowiedziałem najciekawsze historie bo działo sie tam naprawde bardzo dużo ;) Ogolnie to super spedziałem dzien ;)

Za błedy przepraszam ;)

nussqa 
Piszę o wszystkim

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-06-19, 23:17   

Niezłe przygody miałeś :)
Ale zwróć uwagę, że Kinga w II edycji na każdym kroku podkreślała, że szukają najciekawszego tancerza, a nie najlepszego./ TVN robi ten program dla kasy, chce mieć ciekawe osobowości, żeby ludzie oglądali ten program, a oni zbijali kasę. Taki już jest ten świat... Tylko na umiejętności mogą patrzeć przy castingu do spektaklu, chociaż w sumie wydaje mi się, że zawsze u tancerza ważna jest osobowość, bo to w większości od niej zależy, co reprezentuje swoim tańcem. Są wyjątki, wiadomo - ale mówię ogólnie :)

sloth 
Stały Tubylec

Wysłany: 2008-06-19, 23:33   

WHiTE napisał/a
I mu Jurorzy powiedzieli ze tanczy super ale nie ma osobowości, a to jest program dla osob ktore maja cos w sobie że sprawi że ludzie go pokochaja

Tak czytam te wszystkie wasze historie z castingów i coraz bardziej zastanawia mnie jakim cudem Kryspin dostał sie do programu... :wink:
Piszecie, że szukają showmanów i ckliwych historyjek o tragediach rodzinnych czy biedzie, a to właśnie to czego najbardziej nie trawię w tym programie. No coż, telewizja rządzi się swoimi prawami :roll:
Ale uszy do góry :!: Skoro totalnie anty-gwiazdorski Kryspin przekonał do siebie jury to znaczy że na tym świecie jest jeszcze trochę sprawiedliwości :mrgreen:
Powodzenia w podbijaniu tanecznego świata :D

sloth_mtbo

Krzywy
Przebijam się

Wysłany: 2008-06-19, 23:55   

Coz to byl za dzien :D nie dostalem biletu , nie przeszedlem nawet pierwszego etapu jestem pijany ale opowiem wam dzisiejszy casting :)

Melduja sie z koleagami o 8 pod NCK;iem w Krakowie mało ludzi ... troche sztucznych zachowan do kamery idziemy do srodka. Wsrod ludzi pelno poprzebieranych "hihopowcow" smiesza mnie tacy ludzie : ) . Wypelniamy ankiety,wchodzimy do pokoju 1 nutka jakis hiphop trwala moze 40 sekun (dlugo jak na casting) potem jazz( znowu cos kolo 40) mi nie poszlo ale wiem ze nie mam tachniki itp nie wazne. w mojej grupie byl popper... tak jak White pisze koles masakra mial zajebiste ruchy - ze stojki zalozyl noge za glowe. Dla mnie osobisice niszczylk, na to Jagielski z ekipa mowia mu ze nie ma osobowosci... z mojej grupy przeszla jeszcze jedna laska z hmm latino.. gdy wyszlismy z sali naszczescie poeppera zawolali jeszcze raz i dali mu szanse.

Wyszlismy z sali i poczekalismy jakies 5 godzinin ( o masakra) na to by popatrzec kto dostal sie dalej) w kolejce dzieciarnia zbierajaca aurografy od bylke kogo ;/ nagle... wychodzi Władzia :D ( pozdro ) jak sie potem okazalo fajna dziewczyna siedzialem obok niej na widowni na castingach naprawde sympatyczna osoba ma przerabane bo co chwila ktos ja wola itp nie mowie juz o Guzym i Filipie ktorzy co 2 sekundy musieli komus pisac autograf.

Okej siedze w publicznosci zaczyna sie jazda kilka debili jak zwykle kilku dobrych tancerzy ( polskie realia) juz kilka biletow rozdanych dochodzi kolej Klaudi.S z Katowic Arabeska dance ; ) ( pozdro ) Dziewczyna byla dla mnie genialna jej modern czy tam jazz byl swietny dziewczyna maila mega technike i styl sam Agustin powiedzial " dziewczyno jaki Ty masz talent" jednak ona sie stresowala i byla bardzo samokrytyczna nie dali ja nawet na 2 etap powiedzieli ze musi sie zastanowic nad soba.... gadalem potem z jej kolezanka ( pozdro) i rezyser zabral ja gdzie wydaje mi sie ze pojdzie na nastepny casting i wejdzie :) coz nie chce mi sie opowiadac all ale jak wracalem spotkalem jedna z lasek ktore tanczyly przed jury i dla mi bilet do pociagu ( wielki e dzieki )

Ja bawilem sie dzis super :) widzialem przez 5 sekund chyba Miłke ale jak juz napisala nie przeszla dalej ( cholerna szkoda) ; / poznalem mase ludiz dobrych tancerzy , Władzie (odezwij sie na gg hah )itp :) malo napisalem ale jestem po imprezie i nie jestem w stanie sorka jestem po imprezce trzymajta sie :D sorka za bledy :D

izula 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-06-20, 08:14   

Hmm... To znaczy, że Władzia była również w Krakowie? Bo ktoś mówił, że juz w Szczecinie była. Czy tu tylko może zobaczyć przyjechała, czy znowu startować?

anna_szn
Debiutant

Ostrzeżeń:
 2/5/5

Wysłany: 2008-06-20, 10:28   

Kurcze no niestety tam sie dostac to mega fart.

Ciekawa tylko jestem czy Guzy "pomagal" koledze przejsc pierwszy etap ;]
Wiadomo przeciez ze np. Roxi z II edycji to kolezanka Anny Jujki i Michala Piróga.... :wink:
Kasia Kordzinska "Milla" to wrecz przyjaciolka Jujki i tanczy z nia na co dzien.

Widze tez ze ci sami choreografowie sa w komisjach :) a powiedzcie mi kto
jest w 2 sali? bo ja w Szczecinie bylam u Lichacy i Jagielskiego.

Sir_Rafael 
Zmęczony życiem.

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-06-20, 10:37   

W drugiej sali była Kizior i producenci a jak ja tańczyłem to jeszcze Guzy był. Mam nawet fote z sali ale słabo wyszła ;) bo była po tajniacku robiona :P

I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.

Obserwatorka 
Tubylec

Wysłany: 2008-06-20, 11:21   

Guzy był w komisji? :shock: o matko..... :mrgreen: z jakiej racji on tam był? Pewnie "pomagał" swojemu kumplowi.... :?

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu