Na wstępie gratuluję wszystkim tym którzy wybrali się na casting Jak tak czytam te posty to musiało byc tam naprawdę fajnie Szkoda że nikt się nie dostał, ale uszy do góry Może wybierzecie się na kolejny casting? a nóż się uda x)
_________________ **************************
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...
Mi mama napisała "Wyrażam zgodę na udział mojej córki (imię nazwisko) na udział w castingu do programu You Can Dance." i się podpisała. Nikt problemów nie robił.
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem...
Get. Right. Emotions. Going.
Travis ^^
Wiek: 15 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 680 Skąd: Żeś się wzięła ?
Wysłany: 2008-06-21, 09:34
Ten Maniek ?
Już wałkowałyśmy ten problem w temacie "Mariusz Kotarski"
Dla jego dobra chyba będzie jak nie pójdzie Ale mam wachane uczucia co do tego...
Wysłany: 2008-06-21, 10:50
a ja też byłam na tym castingu
Rusin gdzieś tak po 11 pojechała i wróciła dopiero wieczorem żeby nakręcić się z tymi osobami z biletem.
Kilka osób których spotkałam dostało bilet i ta dziewczyna co była z Filipem też.
Ogólnie było spoko
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum