Wiek: 15 Dołączyła: 30 Paź 2007 Posty: 505 Skąd: far far ełej
Wysłany: 2008-06-19, 13:30 CASTING w KRAKOWIE (III edycja)
może znajomi pisali wam już co i jak tam? obok Warszawy myślę, że to najbardziej oblegany casting
_________________ aktorzy są widzami, widzowie aktorami,
a ja pomiędzy wami
co dnia widzę, że na scenie jest pusto
i tylko wielkie lustro - tło do gry
daje nam złudzenie, że ktoś jest na scenie,
a to w odbiciu my
Nooo myslałem że ludzi będzie wiecej. Wogóle też nie przeszłem impro. Co oni mi z głową zrobili, juz tańcze swoje solo a oni mi ściszają muzyke to sie zatrzymałem i oni mówią nie podsłuchuj tańcz dalej ja juz wybity z rytmu plątam się i wyszło jak wyszło ale zawsze to jakieś przydate doświadczenie AAAAaaaaa i jeszcze mam autograf od Guzego Jakby co to pytajcie bo moze o czymś zapomniałem
_________________ "Taniec jest jak napad na bank – liczy się każda sekunda."
I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.
Wysłany: 2008-06-19, 15:37
a przeszedł ktoś z waszych grup?
przykro mi, że nie dostaliście się dalej.
i był tylko Kamil czy jeszcze ktoś z ycd?
a ja pomiędzy wami
a to w odbiciu my
Filip Wala był jeszcze ale nawet z nim nie gadałem
Odemnie z grupy nikt nie przeszedł, jednej dziewczynie powiedzieli żeby przyjechała na casting do Wrocławia albo Warszawy.
I przeszła jedna dziewczyna, która podała moja ankiete potem wywiad z nia robili
I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.
no to szkoda, ze Wam się nie udało dostać a co tam w ogóle Guzy robił? widzieliście tych co dostali opaski?? w ogóle opowiadajcie jak było od czasu, gdy przyszliście.
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem...
Get. Right. Emotions. Going.
Travis ^^
Noooo ja to z 15 osób widziałem z opaskami ale wątpie zeby dostali bilety
Obserwatorka napisał/a
w ogóle opowiadajcie jak było od czasu, gdy przyszliście.
Ja znalazłem to Centrum dopiero ok 8.20 To dopiero kręcili te pierdoły że Kinga przyjeżdza jakimś czarnym trabantem a potem stałem z 30 min przed budynkiem bo wpuszczali po 30 osób, potem głupia ankieta i czekanie przed salą Potem gdzie ok. 3 min w sali i papa Ubrałem sie i wyjazd do domu.
Wysłany: 2008-06-19, 15:59
Sir a poznałeś jakiś fajnych ludzi?
może jedyne dobre co z tego wyniosłeś? ;p (oprócz doświadczenia już oczywiście ;p)
a ja pomiędzy wami
a to w odbiciu my
Ale wiesz tam w białych bluzkach bylo dużo osób. Czy to Ty co na początku jak rozmawiali było widać dwie osoby koło tych drzwi, czy ten co tak przechodzi obok i macha?
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum