Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
CASTING w SZCZECINIE
Autor Wiadomość

kuuku 
Wymiatacz

Wysłany: 2008-06-18, 11:41   

anna_szn napisał/a
WŁADZIĘ ZYGMUNT
:P i jak jej poszło?

DzoRdZ 
Stały Tubylec

Wysłany: 2008-06-18, 11:47   

no jak dostała opaske to jakby jej nie poszło biorą ją żeby sie z niej połachać znowu

kuuku 
Wymiatacz

Wysłany: 2008-06-18, 11:49   

i takie coś mnie denerwuje. zamiast skupić się na tych którzy coś dają z siebie, to biorą też część osób dla łachu ;/ kurde, chyba sobie pojadę do wro popatrzeć :P

LoVeStReEtDAnCe 
Taniec - wolnością

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-06-18, 11:51   

Cytat
LoVeStReEtDaNcE: Owszem, spotkalam WŁADZIĘ ZYGMUNT :D brala udzial normalnie w castingu....i wiecie co? Dostala opaske.... mysle ze to mowi samo za siebie na czym polega ten program. ;)

pewnie w TV też ją pokażą...bo cały świat przeciez ja już zna...tzn wszyscy oglądający YCD :) ...z jednej strony to troche lipnie...bo opaske bo nie docenili kogoś kto na prawde miał talent, a dla oglądalnośći...poświęcili tą opaske dla Władzi...ciekawa jestem jak sie spisała:D...haha znowu polewka bedzie:D

izula 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-06-18, 11:58   

LoVeStReEtDAnCe napisał/a
nie docenili kogoś kto na prawde miał talent, a dla oglądalnośći...poświęcili tą opaske dla Władzi...

Poczekajmy na odcinek. Może tym razem lepiej zatańczyła i naprawdę coś więcej pokazała... Może tym razem spodoba się widzom pod względem tańca a nie humoru?

Sir_Rafael 
Zmęczony życiem.

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-06-18, 11:58   

Wzieli ją dletego ze juz raz była w TV, moze chcą pokazać jakie zrobiła postępy :D
Ja juzmam stresa bo jutro Kraków :P Zobaczymy jak tam to będzie wyglądało, jestem pewny że będzie pełno ludzi :P

I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.

anna_szn
Debiutant

Ostrzeżeń:
 2/5/5

Wysłany: 2008-06-18, 12:02   

Dokladnie, w tym programie chodzi o ogladalnosc.
Tancerze ktorzy dostaja bilety sa naprawde utalentowani to trzeba przyznac,
ale te osoby "dla lachu" odbieraja dobrym tancerzom szanse
na pokazanie sie Jury. No trudno :) taki program.

Wladzia robila furore, ludzie ja wolali i chceli z nia zdjecia :)

Ja juz nigdzie nie jade,
poszlam
sprobowalam
podziekowalam

Tancze dla przyjemnosci i juz wiecej nie chce mi sie przepychac, stac godzinami w kolejkach, tloczyc, deptac po nogach, dostawac lokciami :)

Obserwatorka 
Tubylec

Wysłany: 2008-06-18, 12:25   

Ja też byłam w Szczecinie i anna_szn, już właściwie ogólnie wszystko powiedziała. Ja dodam od siebie, że był człowiek, który rozdał po nakręceniu początku 50 numerków tyk, którzy byli najszybciej. Mi się udało i dlatego weszłam jako jedna z pierwszych. Do jurorów, gdzie byłam w tej sali z Jagielskim i Lichacy, bo wyżej była jeszcze jedna, byłam chyba 3 grupą. Ze mną były tylko 3 osoby. Pogadaliśmy i pierwsza piosenką była "4 minutes". I u nas z 4 osób tańczyły 2 solówki. Ja :mrgreen: :mrgreen: i taka dziewczyna. Ja do nich mówię, ze się nie spodziewałam, ze w ogóle mnie wpuszczą i nie mam do końca ułożonej, a Jagielski do mnie, że improwizacja jest najlepsza i "oczko" do mne :D No i zatańczyłam. Powiedział Jagielski, ze widać było zdenerwowanie i ze improwizowałam, ale że było naprawdę fajnie i dobrze robię obroty 8) , później Lichacy powiedziała cytuję " Wiesz Justyna nam się podobało i wzielibyśmy Cię do głównego albo na razie do rezerwy, ale to dopiero początek, a my mamy jakąś ograniczoną liczbę do wpuszczenia i chcemy zostawić dla tych powyżej 16, którzy mają szanse". Podziękowałam i ta dizewczyna zatańczyła 2 razy ją prosili, aż w końcu dali jej opaskę z rezerwą. Mi się podobało jak tańczyła i mam nadzieję, ze przeszła. Jak coś to też odpowiem na pytania. :wink:

kuuku 
Wymiatacz

Wysłany: 2008-06-18, 12:27   

Obserwatorka, to ogólnie dobrze Ci poszło :)

Obserwatorka 
Tubylec

Wysłany: 2008-06-18, 12:32   

kuuku, nom. Udało mi się więcej niż się spodziewałam, bo mam przecież 14 lat. Ale cieszę się, ze poszłam, bo poznałam może nie wszystko, bo musiałam stamtąd wyjść, ale części jak to wygląda naprawdę. :)

Kasiorda 
Wymiatacz

Ostrzeżeń:
 5/5/5

Wysłany: 2008-06-18, 12:44   

anna_szn napisał/a
Owszem nie dostalam opaski, bylam tylko w sali pre-castingowej gdzie ogladali mnie Lichacy, Jagielski i producenci.
Nie ma sie w ogole czego bac poniewaz jezeli nie wpadnie im sie w oko to nic nie mowia.
Tanczy mniej wiecej po 6 osob na raz - razem.
Pozniej staja wszyscy z boku a oni prosza wybrane przez siebie 2-3 osoby o prezentacje solowki do swojej muzyki. Slyszalam, ze w niektorych grupach nie wybrali nikogo, dziekowali wszystkim grzecznie i do widzenia.

Oni nie oceniaja osob, nie komentuja tych ktorych nie wybrali.
Sa naprawde mili, sympatyczni i atmosfera na castingu jest naprawde swietna.

Dodam jeszcze ze Ci ktorzy przeszli dalej, czyli do castingu przed 3 glownych jurorow
rozpoczeli swoje prezentacje o 15.30 na scenie teatru.
Mozna bylo tam sobie pojsc jako widz i ogladac, ale mnie se nie chcialo ;)
bylam zmeczona i pojechalam do domu.

[ Dodano: 2008-06-18, 12:38 ]
Sir_Rafael: mniej wiecej puszczali pol minuty hip hop i od razu po tym pol minuty Leone Lewis.

DzoRdZ: Tak, kazdy wypelnia ankiete. Jesli ktos dostanie opaske, wypelnia druga ankiete.

LoVeStReEtDaNcE: Owszem, spotkalam WŁADZIĘ ZYGMUNT :D brala udzial normalnie w castingu....i wiecie co? Dostala opaske.... mysle ze to mowi samo za siebie na czym polega ten program. ;)

No Władzia mówła,że pójdzie na tzrecią edycję ;D

kuuku 
Wymiatacz

Wysłany: 2008-06-18, 12:50   

Obserwatorka, a nie widziałaś może czy ktoś dostał bilet?

Obserwatorka 
Tubylec

Wysłany: 2008-06-18, 12:57   

kuuku, niestety nie. Widziałam osoby z niebieskim opaskami. Do wielkiej trójcy wchodzono po 15.30 i można było prawdopodobnie wejść na widownię, ale ja niestety miałam pociąg o 17 i musiałam nim wracać... :( Tak bym została i widziała całą 50.

kuuku 
Wymiatacz

Wysłany: 2008-06-18, 13:20   

Obserwatorka, a widziałaś jak tańczą ci co dostali opaski przed wejściem do jury?

Spazz 
Kandydat

Wysłany: 2008-06-18, 13:20   

Z tą Władzią to naprawdę duże przegięcie. Jak dla mnie to ona nawet śmieszna nie była, tylko zwyczajnie było mi jej żal. Zobaczymy co tam pokaże w programie
A jutro casting w Krakowie :mrgreen: Nie ma bata, muszę się dostać :P

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu