Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
CASTING w SZCZECINIE
Autor Wiadomość

martusia_mm
Debiutant

Wysłany: 2008-06-18, 13:21   Hej ja też byłam na castingu :)

Ja też byłam na castingu i wiem nawet kto dostał bilet :) w tej edycji zrobili tak, ze na sali gdzie trwa juz ten głowny casting - czyli pzred głownym jury może siedzieć publiczność i oglądać. Niestety nie zostałam do końca bo trwało to naprawde długo ale podczas kiedy byłam 3 osoby dostały bilet - 2 chłopaków tańćzących new age i hip-hop - świetni byli, a jeden był nawet ze Szczecina ze studia tańca Paa :D 3bilet dostała dziewczyna z siedlec Orzełowska - córka trenerki caro deace - była naprawde dobra, a jury powiedzialo ze to był jak narzie najlepszy taniecz wieczoru :) Było duzo ludiz ktorzy tanczyli dobrze - ale powiem wam ze oni straszna ale to straszna uwage zwracaja na osobowosśc - na to jak ktos sie cuzje pzred kamera, na swoj wyraz podczas tanca i na to czy tancerz jets dojrzały i pewny siebie. Były tez osoby ktre kompletnie nie umieja tanczyc hehe jak np Władzia Zygmunt hehe - powiem wam ze ułozyla sobie układ, zrobiła nawet pare pzrewrotów i to nie był juz tak jak w poprzedniej edycji bezkontuzyjny taniec :p:p Oczywiscie nie dostała się dalej ale wyznała Agustinowi ze go kocha, wzamian za co Agustin ufundował wladzi 3 miesięczny kus tańca :] była tez dziewczyna która zatnczyła do piosenki spiewanej pzrez siebie o nieeeeeeee to bylo najgorsze - nie dosc ze starsznei kaleczyła angielski to jeszcze starsznei fałszowała hhe i oczywiscie tanczyla starsznie ehee nie wiem co bylo gorsze ogladanie jej jak tanczy czy jak spiewa - ale jak sama przyznala ona przyszła na casting jako osoba towarzszaca a ci z tvn poporsili ja zeby wystapiła i to juz w tym drugim etapie , czyli wiadomo po co ;)

Niebieska. 
Kinky bitch.

Super Moderator

Super Sponsor

Wysłany: 2008-06-18, 13:37   

hah niezle :lol:
kurcze niech to w tv juz puszcza! swieza krew :twisted:

anna_szn
Debiutant

Ostrzeżeń:
 2/5/5

Wysłany: 2008-06-18, 13:41   

Ooo super ze ktos w koncu napisal cos wiecej o eliminacjach po 15.30 :) fajnie ze bilet dostal chlopak ze Szczecina!
Ciekawe kto jeszcze.
Zaluje ze nie zostalamna widowni, ale nie mialam mocy...

martusia_mm
Debiutant

Wysłany: 2008-06-18, 14:15   

No ja się bardzo ciesze ze poszlam, bo zobacyzlam jak to wyglada naprawde i mogłam zobacyzc wszystkie osoby a nie tylko te ktore pokazuja w tv :)

Sir_Rafael 
Zmęczony życiem.

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-06-18, 15:13   

To ja mam jeszcze ostatnie pytanie :P Był ktoś z 16 drugiej edycji??

I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.

kuuku 
Wymiatacz

Wysłany: 2008-06-18, 15:39   

martusia_mm, dzięki za info :P

nussqa 
Piszę o wszystkim

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-06-18, 15:53   

Oj tak, osobowość bardzo się liczy. Jak byłam w II edycji w mojej grupie był ten chłopak, co na główny casting tak "wskoczył" (zielona koszulka). I w sumie nie pokazał swoim tańcem nic nadzwyczajnego, ale gadane to miał :)

darosmog
Gaduła

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-06-18, 16:31   

Siemka też byłem w Szczecinie i udało mi się zatanczyc przed jury , w pre-castingu bylem w grupie bodajże 5 co liczyła 8 osób puscili nam "rock this party" i "feedback" na sali byla jujka i nas obserwowała w tej pierwszej wypadłem lepiej i dali mi opaske , zreszta z 8 osob 5 dostalo opaski.
W solówce tańczyłem break dance do T-pain " Church" jednak nikomu sie to nie spodobało augustin powiedział że choreografia była niedopracowana i niepokazałem siebie i miał racje bo choreografie przygotowałem 3 dni przed castingiem, piróg powiedzial tylko nie , a weronika jak zwykle pocieszała i powiedziała ze prezentuje sie dobrze ale to nie wystarczy nawet na drugi etap , ze mna było jeszcze 5 kolegów tanczyli to samo ale żaden sie nie dostał , chociaz jeden kumpel naprawde super zatanczył robiac obroty i usmiechajac sie do kamery poprostu ja czuł ale mimo to sie nie dostał , nie widziałem nikogo kto dostał bilet , ale slyszałem rózne okrzyki , i jedna dziewczyne ktora sie poplakala ze szczescia ze dostala sie do II etapu , władzie widziałem ale z daleka. Ogólnie jestem zadowolony ze pojechałem to byl moj pierwszy taniec przed jury i milo sie na nich patrzylo na zywo choc pietra miałem strasznego to udało mi sie zatanczyc , moze pokaza mnie w tv w jakichs urywkach fajnie by było :) choc b-boy bylo dosyc duzo. A na 4 edycje i tak przyjde :P

kuuku 
Wymiatacz

Wysłany: 2008-06-18, 16:33   

darosmog, niezłe osiągnięcie :) może pokażą cię w tv

[ Dodano: 2008-06-18, 18:03 ]
był ktoś jeszcze?

Avensy69 

V.I.P

Wysłany: 2008-06-18, 17:22   

Ale masakra. Jak to czytam to stwierdzam, że jest trudniej niż się wydaje. Myślałam, ze tylko przyjdziesz, zatańczysz i albo sie spodoba albo nie (tak jak to w tv pokazują) a tutaj... Niespodziewajka.

Ale jak dobrze, że mamy WAS :) Dzieki everyone za info :)

Ree 
kpiąca z czasu

Redaktor portalu

Sponsor

Wysłany: 2008-06-18, 17:44   

darosmog napisał/a
A na 4 edycje i tak przyjde :P

i bardzo dobrze, tak trzymać! gratulacje wielkie.

fajnie że tak nam zdaliście relacje, ale przydałyby się jeszcze jakieś zdjęcia. a może jakiś portal internetowy robił fotoreportaż?
i tylko wielkie lustro - tło do gry
daje nam złudzenie, że ktoś jest na scenie,
a to w odbiciu my

Obserwatorka 
Tubylec

Wysłany: 2008-06-18, 18:13   

kuuku, widziałam dwie osoby jak tańczą, które dostały opaski. Jedna dziewczyna była ze mną w grupie. Tańczyła latynoamerykańskie, ale jej solo było takie hmm niezwykłe dosyć. Bo nie było wg mnie jakieś trudne technicznie. To było coś w stylu Justyny z ll edycji....I widziałam chłopaka od hh. Naprawdę świetnie tańczył, ale z hh cięzko się było wybić, bo większość to tanczyła. Ja wrażenia mam ogólnie pozytywne. Usłyszałam słowa pochwały od Jagielskiego za jazz, który nie tak długo tańćzę :)

[ Dodano: 2008-06-18, 19:15 ]
Sir_Rafael, chodzi Ci o to czy był wspierać czy próbować się dostać? :D Bo odpowiedź i tak taka sama : nie. Nie było nikogo chociaż czasami dla żartu ktoś krzyknął na dworze "Gieorgij" i wszystkie 10-lat już biegły. :D

kuuku 
Wymiatacz

Wysłany: 2008-06-18, 18:31   

Obserwatorka napisał/a
Nie było nikogo chociaż czasami dla żartu ktoś krzyknął na dworze Gieorgij i wszystkie 10-lat już biegły. :D
lol :P to zabawnie też było.
A ja podobnie jak Avensy69, myślałam, że idziesz, czekasz, potem przed jury i gotowe - a tu niespodzianka.

Obserwatorka 
Tubylec

Wysłany: 2008-06-18, 18:38   

Niee.... naprawdę dłuuga droga, zeby się dostać przed główne jury, a co dopiero bilet dostać. Ja byłam ciekawa jak to wygląda z drugiej strony i dlatego żałuję, ze nie mogła zostać na widowni, ale miałam pociąg. :( Wg mnie ten program nie jest ustawiony, a jeżeli coś robią nie fair to tylko tych dziwaków przed kamerę do jury puszczają.

Sir_Rafael 
Zmęczony życiem.

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-06-18, 18:39   

No zobaczym juz niedługo :P za ok 12h będe w drodze do krk :P
Szkoda ze nie było nikogo z II edycji :/

I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu