nie ma lekko niestety jakby mieli tak kazdego puszczac od razu przed jury to by im musieli placic gigantyczne pieniadze darosmog, gratuluje ze doszedles tak daleko i nie poddawaj sie! trzymam kciuki za 4 edycje
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało Ci się to osiągnąć.
Jeżeli to do mnie to czarne bojówki i czarna bluza z żółtym nadrukiem. do tańca raczej się przebiore Aha i jeszcze czarne buty będe miał i też czarny plecak Jeszcze prawdopodobnie będe z potężnym kolegą Wiec jeśli ktos by mnie widział, nie bójcie sie zaczepić
_________________ "Taniec jest jak napad na bank – liczy się każda sekunda."
I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.
Na fotki nie mam czasu jutro musze o 3.00 wstać wezme ze sobą coś nietypowego albo rzucającego się w oczy ooooo albo powiem że jestem redaktorem i robie wywiady ha ha
_________________ "Taniec jest jak napad na bank – liczy się każda sekunda."
I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.
Wysłany: 2008-06-18, 20:35
Sir_Rafael, będziemy trzymać za Ciebie kciuki, może się uda
Fajnie, że tak opisaliście jak tam jest i jak to w ogóle wygląda 'od wewnątrz'. Życzę powodzenia wszystkim osobom z naszego forum, startującym do programu
_________________ `Nawet gdybym upadł tak nisko, że prawie w szaleństwo..
..Nawet gdyby moje miejsce było ciągle na zewnątrz.` @vE !
Hm jak tak czytam wasze posty to faktycznie lekko nie jest No ale kto mówił że pójdzie gładko Oczywiście gratuluję wszystkim że udało wam się zaprezentowac na castingach. Trzymam za wszystkich mocno kciuki, oby wam się udało
_________________ **************************
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum