Witam
Bylam wczoraj na castingu w Szczecinie.
Nie przeszlam pre-castingu ale ciesze sie ze poszlam.
Ludzi nie bylo duzo, tak przynajmniej mowili organizatorzy.
Bylam strasznie zmeczona staniem i czekaniem, przepychaniem sie w kolejkach...tragedia.
W mojej sali byla Justyna Lichacy i Jagielski. Z mojej grupy 12 osob tylko 2 os dostaly niebieskie opaski. Dziewczyna tanczaca towarzyski... i swietny chlopak ktory tanczyl hip-hop.
Ciekawa jestem ile os. dostalo bilet do Barcelony?
Pozdrawiam wszystkich!
Jak macie pytania chetnie odpowiem.
Przyszlam o 8.00 ale najpierw krecili ujecia z otwarcia, zapedzili nas na dol po schodach na Walach zeby nakrecic jak Kinga Rusin oglasza rozpoczecie Castingu.... pozniej wpuszczali po 10-20 os do teatru.
Ja weszlam do sali na pre-casting ok 14.00
ale od razu mowie ze nie pchalam sie od razu
dalo rade wejsc wczesniej.
tak jak wszedzie. wiecie co ja tanczyc nie umiem, ale ostatnio bylam na castingu do "tak to lecialo" i tam tez padaka... z 17osobowej gruby 3 osoby przechodzily do finalowego etapu
to zeby nie robic offtopa spytam kto byl jeszcze i czy przeszedl dalej
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało Ci się to osiągnąć.
jejku...a można wiedzieć jak mniejwięcej skomentowało Cie jury...tzn nie co mowili dokładnie do Ciebie, ale tak ogolnie jakie maja podejście do ludzi itp? czy ostrzy?...a własnie spotkałas tam kogoś kto juz probował swoich szans ? w innych edycjach?
Owszem nie dostalam opaski, bylam tylko w sali pre-castingowej gdzie ogladali mnie Lichacy, Jagielski i producenci.
Nie ma sie w ogole czego bac poniewaz jezeli nie "wpadnie im sie w oko" to nic nie mowia.
Tanczy mniej wiecej po 6 osob na raz - razem.
Pozniej staja wszyscy z boku a oni prosza wybrane przez siebie 2-3 osoby o prezentacje solowki do swojej muzyki. Slyszalam, ze w niektorych grupach nie wybrali nikogo, dziekowali wszystkim grzecznie i "do widzenia".
Oni nie oceniaja osob, nie komentuja tych ktorych nie wybrali.
Sa naprawde mili, sympatyczni i atmosfera na castingu jest naprawde swietna.
Dodam jeszcze ze Ci ktorzy przeszli dalej, czyli do castingu przed 3 glownych jurorow
rozpoczeli swoje prezentacje o 15.30 na scenie teatru.
Mozna bylo tam sobie pojsc jako widz i ogladac, ale mnie se nie chcialo
bylam zmeczona i pojechalam do domu.
[ Dodano: 2008-06-18, 12:38 ] Sir_Rafael: mniej wiecej puszczali pol minuty hip hop i od razu po tym pol minuty Leone Lewis.
DzoRdZ: Tak, kazdy wypelnia ankiete. Jesli ktos dostanie opaske, wypelnia druga ankiete.
LoVeStReEtDaNcE: Owszem, spotkalam WŁADZIĘ ZYGMUNT :D brala udzial normalnie w castingu....i wiecie co? Dostala opaske.... mysle ze to mowi samo za siebie na czym polega ten program.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum