Zaluje, ze mnie tam nie bylo... Na castingu powiedzieli mi, ze mam potencjal ale nie poradzilam sobie z piosenka z tej calej improwizacji...... Powiedzieli przyjedz na nastepne castingi, wsluchuj sie w muzyke i dasz rade.... Szkoda, ze nie moglam jechac.... Ale jak widze było ostrooo
Co do Jagielskiego - ja miałam podobnie. Ta czarna od modernu chciała mnie puścić, ale Jagielski dziwną minę zrobił, taki gest i powiedziano mi, że innym razem.
Co on taki cięty? Rodzice go nie kochali czy co?
Wedlug mnie, to co o niej slyszalem, czytalem, i znam opinnie wielu forumowiczow, uczestnikow itp. Anka to zwykla blachara, takich dziewczyn jest obecnie wiele w kraju. Przeklinaja (co nie jest takie najgorsze), pala papierosy, czasem w wiekszych ilosciach spozywaja alkohol, cpaja na dyskotekach, czy co nawet gorsze, jakby to powiedziec ehh kazdy wie o co chyba chodzi, ale to juz rzadko ;]
bardzo mnie interesuje na jakiej podstawie doszles/as do takich wniosków? jesli chodzi o to co nazwales/as " jakby to powiedziec ehh kazdy wie o co chyba chodzi " nie znasz jej ani troche a wypowiadasz sie jak bys mial/a z nia nie wiadomo jaki kontakt..
tez cie moge ocenic, powiedziec ze jeste taka/i, taka/i i taka/i, co wcale nie jest prawda..
nie wypisuj takich glupot .. po prostu nie oceniaj innych bo ktos tez ci moze kiedys tak"milo" ocenic..
Jak chcecie sobie pogadac o Ani to wezcie sie przeniescie na specjalny temat o niej:)
Nikt nikogo nie zna wszyscy oceniaja, a tak naprawde kazdy z nas moze powiedziec o drugim to samo. Koniec kropka.
noo ciekawe jak tam jest:) a własnie mam pytanie. Czy jak ktos byl w niedziele na castingu i mu sie nie udalo to w poniedzialek tez mogl normalnie isc?
OK
Wiesz, ja sobie myślałam, że jak mi się nie uda, to zostanę. Ale w niedzielę wszystkiego mi się odechciało, byłam załamana i nie zniosłabym chyba drugi raz tego samego :/ Tego przepychania, rywalizacji, stresu... Wsiadłam do busa i w ciągu 3h od usłyszenia 'Na razie dziękujemy' leżałam sobie na kanapie. Nie, nie płakałam
A właśnie 0 wychodzę z Hybryd i mówię ochroniarzowi, żeby się przesunął, bo chciałabym wyjść ON: "A co, już się popłakałaś?" JA: "Nie, nie popłakałam się, ale chciałabym wyjść". ON: "Buahahaha". Normalnie ubaw po pachy :/
moja kochaniutka Barbka chyba się dostała, bo była na castingu w Wawie:DD ! A od mojego choreografa dowiedziałam się, że tam nie jest zbyt fajnie w YCD on się nie dostał a jest prze świetnym tancerzem ! | Był w Nowym Jorku na warsztatach.. i tam jak ma się jakieś większe znajomości to Cię przyjmą i i nie ma tam zbyt miłej atmosfery.. to tylko w tv wszystko jest tak ładnie pięknie:]
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum