Wysłany: 2008-01-08, 21:59 Casting w Warszawie II edycja
Pokonała mnie technika,chyba przez przypadek wywaliłam cały temat o castingu w Warszawie, może Montagros Wszechmogący jakoś go odzyska , usiłuję umieścić zdjęcia, które dziś zrobiłam w okolicy teatru Sabat, czyli tam gdzie odbędzie się casting,
może tym razem się uda
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
no sukces , wejście do teatru jest tam gdzie czerwona markiza, na tej markizie jest ładny napis Sabat, ale przy zmniejszaniu zdjęcia jakość szlag trafił , myślę, że baloniki mogłyby być zielone, a spotkanie pod zielonym neonem Salamander/zdjęcie/, to jest sklep z butami na początku ulicy Foksal, rzut beretem od teatru, okolica jest urokliwa, sporo kafejek w których można wypić gorącą herbatkę i poplotkować , czujcie się jak już byście stali w kolejce
Ostatnio zmieniony przez donna 2008-01-22, 11:00, w całości zmieniany 1 raz
A koniecznie ten balonik musi być? Może po prostu: "Hej, jestem z forum, ale bez balonika ".
Dzięki za zdjęcia :*
A o której byśmy się spotkali?
Fajnie by było - czekanie w kolejce umilone
Ja chyba bez mamy pojadę, jak przeczytałam, że może trwać casting nawet do 24... :O
właśnie przeczytałam, że w kinie Palladium, kiepskie miejsce, Sabat byłby lepszy, ale być może Małgorzata Potocka nie dogadała się z producentami Palladium jest na tyłach Domów Towarowych Centrum, 1 przystanek od Dworca Centralnego, łatwo trafić, jutro zrobię fotki i znowu będę próbowała wrzucić, z tymi balonikami to dobry pomysł, bo przecież będzie tłum ludzi i jest mało prawdopodobne, żeby tak przypadkiem na siebie trafić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum