tia do Barcelony... moim zdaniem to chore ze daja szanse osobie ktora nie dosc ze byla w Paryzu uczyla sie jeszcze w szkole ktora jest glowna nagroda ... do Necika nic nie mam swietnie tanczy i jestem zwolennikiem jego stylu ale nie powinni mu dac szansy.
niby dlaczego?!!?!?! nie rozumiem! czyli nie powinni brać najlepszych tylko cioty, które nie były na broadwayu i nie umieją tańczyć jak np. Patryk? Bardzo dobrze, skoro ta edycja ma być lepsza od poprzedniej to niech sie skupią na tym żeby tancerze byli jak najlepsi!
niby dlaczego?!!?!?! nie rozumiem! czyli nie powinni brać najlepszych tylko cioty, które nie były na broadwayu i nie umieją tańczyć jak np. Patryk? Bardzo dobrze, skoro ta edycja ma być lepsza od poprzedniej to niech sie skupią na tym żeby tancerze byli jak najlepsi!
..wlasnie.. skoro ta edycja ma byc lepsza to niech wezma lepszych a jak chcesz zeby nie brali lepszych to przygotuj sie ze ta edycja bedzie JESZCZE gorsza niz 2.. a to juz bedzie katastrofaa... ;/;/
[ Dodano: 2008-07-02, 10:24 ]
Krzywy napisał/a
uczyla sie jeszcze w szkole ktora jest glowna nagroda
.. hmm.. skoro mowiesz ze nie powinni brac Niecia bo sie uczyl w BDC ile?? miesiac,dwa.. To ja juz nie wspomne o Arturze, ktory w BDC uczyl sie 6 lat.. wiec??
ja mam pytanie ,czy mógłby ktoś podac linka do filmiku z Paryża z 1edycji na którym był Niecik? Bo ja sobie nie mogę przypomnieć ,ze on był wtedy w Paryżu w 1 edycji ...
ja też jakoś nie kojarzę, że był w pierwszej edycji, ale jak tak mówicie, to pewnie był ;D
i ja tam uwielbiam patrzeć jak tańczy i b. dobrze, że dostał ten bilet, imho.
Był był... odpadł jak wybierali 16. Został on i Mariusz Jasuwienas i wybrali Mariusza, Niecikowi jury ,,zarzuciło,, że w jego tańcu jest więcej kobiety niż mężczyzny.
szukłam ale no...NIC nie ma na ten temat. Jedynie lista ,,50,, która wyjechała do Paryża, widnieje na niej : Karol Niecikowski 23lata-Grajewo
A bilet dostał SŁUSZNIE !! Należało się chłopakowi !
_________________ Spójrz... Stoję między słowami. Usłysz... Stań obok mnie.
YCD1-1.GaUa,2.Diana 3 Roofi
YCD2-1.Kryspin,2.Kasia K.3,Aneta
YCD3- 1. Marcin i Bzyga 2.GabryŚ 3.Niecik
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum