I tak zasad nie zmienią Jak jest tak jest i jest dobrze, w sumie dobry tancerz powinien umieć dobrze improwizować.
alfinete się nie dostała, mówiła że nawet do trójcy nie przeszła. Gdzieś pisała o tym.
Moim zdaniem bez pre castingu nie dałoby rady. Przecież a każda osobę muszą poświecić około 5 min.. A ich tam jest około 1000 więc siedzieliby tam ze 3 dni. Tak to przecież biorą ludzi utalentowanych, tylko kilku 'szaleńców' i jest ok ;]
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
Hmm.. A gdzie widzieliscie jak ta Justyna tanczy ze mowicie ze tak swietnie? Bo jak ja wczesniej widzialam to byla beznadziejna i dopiero zaczynala uczyc sie tanczyc( wczesniej gimnastyka). Wiec widze ze to wszystko idzie po znajomosciach, przyjedzie uczestnik programu ze znajomym i on przechodzi ...
no jeden facet wbił (z 28 lat jakiś Jarek) na pre casting a Ci producenci do niego ooo Jarek co tu robisz i on wszystkim siema siema i dostał sie do części głównej...
Niecik byl w BDC, wiec czego on jeszcze chce? nic do niego nie mam, ale nie lubie jak ktos tak robi
A tak w ogóle można ?
A czasem to nie było tak, że on pojechał odwiedzić Piotrka i przy okazji wziął sobie kilka lekcji?
Bo np takie 2 lekcje to nic złego. On tam nie był 3 miesiące przecież. Wtedy pewnie już by nie przychodził na casting.
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
Moim zdaniem, jak czytam te wszystkie tematy o castingach to, żeby dostać się dalej to trzeba mieć albo znajomego, albo szczęście (bo może ten co się odstanie ma zdolności, ale takich jest pełno).
I ci którzy przynajmniej dostali bilet w poprzednich edycjach nie powinni już się pchać !!!
PS: Ciekawe jak tam będzie w Warszawie ?? Zobaczymy
Acz y można wsiąść udział 28 w Wa-wie i na drugi dzień też ??
_________________ "Nigdy nie jest tak źle, zawsze może być gorzej"
Żeby coś osiągnąć trzeba iść pod prąd.
zauważyłem, że w tej edycji stawiają na new style i hip hop. Zdecydowanie więcej przechodzi hiphoperów i do solówek też biorą (jak np. mnie )
W Szczecinie zdaje sie ze postawili na taniec towarzyski.... przechodzilam przed korytarz gdzie przygotowywali sie ci co przeszli do glownego jury i jakies 70-80% mialo na sobie buty do tanca towarzyskiego
zauważyłem, że w tej edycji stawiają na new style i hip hop. Zdecydowanie więcej przechodzi hiphoperów i do solówek też biorą (jak np. mnie )
W Szczecinie zdaje sie ze postawili na taniec towarzyski.... przechodzilam przed korytarz gdzie przygotowywali sie ci co przeszli do glownego jury i jakies 70-80% mialo na sobie buty do tanca towarzyskiego
Więc wniosek z tego taki, że stawiają na wszystkie style Ale np w tym Szczecinie było dużo osób ze stylem towarzyskim, a w innych HH..
Jean Paul
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum