Wiek: 15 Dołączyła: 30 Paź 2007 Posty: 505 Skąd: far far ełej
Wysłany: 2008-06-21, 11:54 CASTING we WROCŁAWIU (III edycja)
kto się wybiera? i róbcie zdjęcia ludzie, chcemy wiedzieć co się dzieje
wszystkim życzę powodzenia i czekam na relacje.
_________________ aktorzy są widzami, widzowie aktorami,
a ja pomiędzy wami
co dnia widzę, że na scenie jest pusto
i tylko wielkie lustro - tło do gry
daje nam złudzenie, że ktoś jest na scenie,
a to w odbiciu my
O tak, zdjęcia i wyczerpujące relacje z castingów to jest to, co lubimy najbardziej! Dajcie chociaż namiastkę YCD biednym ludzikom, którzy z różnych względów nie mogą się wybrać na casting, a są na razie pozbawieni relacji w TV.
I oczywiście nie możemy się doczekać aż ktoś z naszych "forumowych" kumpli dostanie bilet!! 3mamy kciuki i czekamy na wasze komentarze!!
_________________ TKZK! Krysek-ogryzek forever ;P
YCD II: Kryspin & Kasia
YCD III: TOMEK!!, MARCIN i... Wiola?? /Iza? Michał i Błażej
Wysłany: 2008-06-22, 06:02
Martadelo napisał/a
nie możemy się doczekać aż ktoś z naszych forumowych kumpli dostanie bilet
oczywiście, że tak, ale nawet jeśli to nic nie będziemy o tym wiedzieć głupi regulamin
a ja pomiędzy wami
a to w odbiciu my
Wysłany: 2008-06-22, 12:23
Cytat
Ree, czy to naprawde taka tajemnica skoro pozwalaja niezakwalifikowanym uczestnikom ogladac casting przed trojca?
gdzieś czytałam, że jest zabronione ujawnianie, ale rzeczywiście nie pomyślałam o tym
no to już nie wiem jak to tam jest.
Szczypior102 napisał/a
Przed chwila była relacja w DDTVN .Na miejscu jest Ania Radomska i Kamil Guzy
oglądałam oglądałam ;p
a ja pomiędzy wami
a to w odbiciu my
Wysłany: 2008-06-22, 12:31
pokazali 3 dziewczyny jak sie w domu przygotowywały (i tak sie nie dostały w pre-eliminacjach ;p), później trochę urywków z castingu, później kinga zawołała 2 chłopaków, którzy przyjechali po raz drugi z krakowa bodajże, mówili, że tańczyli chyba na starym mieście żeby zarobić na jedzenie (oni chyba tak w ciemno przyjechali), za jeden występ uzbierali 120 zl ;p jeden z nich dostał się do 2 etapu do dogrywki ale odpadł, no i później przybiegła ania z kamilem i namawiali, żeby przychodzić na casting nawet jeżeli wcześniej się nie udało
a ja pomiędzy wami
a to w odbiciu my
Wysłany: 2008-06-22, 13:29
Cytat
Nie no oni mowili ,że sie pomylili i przyjechali o dzień wcześniej i musieli zarobic na jedzenie i nocleg
ahh to przepraszam za wprowadzanie w błąd ;p
a poza tym, to kibicuję temu chłopakowi, który ciągle gadał (ten w ciemnozielonej bluzie), bo taki sympatyczny. tzn. nie pokazali jak tańczy, więc nie ma co oceniać, ale za usposobienie ma u mnie + ;p
a ja pomiędzy wami
a to w odbiciu my
nie możemy się doczekać aż ktoś z naszych forumowych kumpli dostanie bilet
oczywiście, że tak, ale nawet jeśli to nic nie będziemy o tym wiedzieć głupi regulamin
A to nie jest tak, że Ci co się dostali nie mogą tego ogłaszać tylko oficjalnie, w jakiś mediach, przed dużą publicznością itp? Myślę, że nic by się nie stało gdyby napisali to na naszym forum, bo przecież znikoma część ludzi je czyta, a poza tym nie ujawniliby swojego prawdziwego imienia i nazwiska - znalibyśmy ich tylko po forumowym nicku. To tak jak by powiedzieli rodzinie, przyjaciołom, znajomy - a na pewno nikt nie może im tego zabronić.
Z niecierpliwością czekamy na relacje!
Sir_Rafael, może faktycznie przegięłam z tą znikomą liczbą czytających. Ale i tak myślę, że TVN by się nie dowiedział i nikt by nie robił krzyku, gdyby osoba, która dostała bilet poinformowała nas o tym.
No to teraz pewnie zaczynają się (pewnie już trochę trwają) we Wrocławiu występy przed "właściwym" jury - naszą Wielką Trójcą. 3majmy kciuki!
Rzeczywiście, to już dziś... Jeszcze tylko 2 dni w Warszawie i koniec.
Przerażające.
Martadelo - myślę, że gdybyś się dostałam, to nei ryzykowałabyś i nie pisała tego na forum. Znajomym i rodzinie to tak (mój kolega dostał bilet!!!!!!!!!!!!!! Ale i tak nie wiecie kim ja jestem, ani tym bardziej kim on jest ale naprawdę dostał, zasługiwał jak mało kto), ale Internet to zawsze media.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum