Wiek: 15 Dołączyła: 30 Paź 2007 Posty: 505 Skąd: far far ełej
Wysłany: 2008-06-14, 11:44
to ja wszystkim życzę powodzenia. nie tak z grzeczności tylko po prostu fajnie jest widzieć młodych ludzi, którzy kochają to co robią a kiedy nadarza się jeszcze taka szansa i dodatkowo się nakręcają to sam banan mi się na twarzy pojawia
Sir_Rafael napisał/a
zatańcze freestyle i to dość ostry bo to będzie hh połączony z jazzem i tańcem nowoczesnym
pchaj się do kamery bo muszę Cię zobaczyć!
_________________ aktorzy są widzami, widzowie aktorami,
a ja pomiędzy wami
co dnia widzę, że na scenie jest pusto
i tylko wielkie lustro - tło do gry
daje nam złudzenie, że ktoś jest na scenie,
a to w odbiciu my
Dla użytkowniczki "kaśś": będę tańczył modern jazz do muzyki "lemon tree"
Trzymam kciuki za wszystkich z tego forum, którzy wybierają się na castingi YCD.
Ja jadę do Warszawy 28.06.
Mam układ tylko myślę nad ubiorem
_________________ "Nigdy nie jest tak źle, zawsze może być gorzej"
Żeby coś osiągnąć trzeba iść pod prąd.
Też mam ten problem ale myślę że chyba ubiorę się na czarno tylko teraz zastanawiam się na butami tu mam problem bo nie wiem ( może ktoś mi pomoże ) jakie tam jest podłoże :/
_________________ "Taniec jest jak napad na bank – liczy się każda sekunda."
I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.
Wiek: 15 Dołączyła: 09 Maj 2008 Posty: 693 Skąd: z Parówersa
Wysłany: 2008-06-14, 18:42
Sir_Rafael o ile się nie mylę to kiedyś był temat ze wskazówkami dla osób które idą na casting i tam pisało, że chyba najlepiej na boso...ale do końca nie pamiętam. najlepiej poszukaj tego tematu.
To zależy, gdzie trafisz. Ja jak byłam to było dobre podłoże, nie śliskie, tańczyłam w skarpetkach. Ale teraz pójdę na boso.
Też nie wiem jeszcze, jak się ubiorę, ale na pewno na ciemno, bo lubię takie klimaty
Ja nie mogę na 2 dni jechać do Wawy, bo 28 mam występ ze swoim zespołem Nie mogę nawalić, więc jadę tylko 29.
Wiek: 18 Dołączyła: 01 Sie 2007 Posty: 502 Skąd: z kosmosu
Wysłany: 2008-06-15, 00:37
Krzywy skąd wiesz że sie dostanę:D:D??
A tak jeżeli chodzi o muzykę o nagrywam sobie kawałki na płyte nieznając ich kolejności i na castingu wybieram na chybił trafil:D:D To sie nazywa tupet:D
_________________ "..kiedy b-boy własnym ciałem udowadnia kto ma racje!!....."
A tak jeżeli chodzi o muzykę o nagrywam sobie kawałki na płyte nieznając ich kolejności i na castingu wybieram na chybił trafil:D:D To sie nazywa tupet:D
Też liczę że się dostaniesz A co do tej muzyki, ja bym tak nie umiał na chybił trafił
_________________ "Taniec jest jak napad na bank – liczy się każda sekunda."
I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.
alfinete - podziwiam za odwagę
Ja nie popełnię tego samego błędu co w II edycji i nie będę układała sobie choreografii. Pójdę na spontan. Tzn. mniej więcej wiem, jakie elementy chcę pokazać, ale jak np. będę czuła, że nie czas na obrót to zrobię coś innego. Bo to widać, jak jest spontan a wyuczona choreografia. A spontan lepiej się ceni - tak mi się wydaje.
_________________ Tańczę, więc jestem.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum