dzieki werka !!!ale wiecie...coraz bardziej sobie uswiadamiam, ze tam jest tysiace ode mnie lepszych i nie mam po co tam jechac..cholera, boje sie jak nie wiem !
tez tak czasem mysle ze jest wielem lepszych ale warto próbowac ...byłam na pierwszej nie dostałam sie wiec trzeba realizowac marzenia i próbować...a bede tanczyła współczesny:):) i w sumie jazz troche;)
_________________ A drugi oddech po to aby nabrać tchu..:) no i śmietanka xD
Ja hip hop oraz jakieś formy baletu :] Z różnymi bajerami myśle że wypali dobrze ^^ Bo choreografię prawie już mam xD
Zastanawiam się hh+house Ale myśle że może mi to nie wyjść
_________________ KoChAm To Co RoBiE ...
Co Ja RoBiE? ^ ^
Ja Tańcze! (--_-- )
Moim zdaniem jak tak przygotowujecie się do castingu tyle czasu, nie jest dobre... Ponieważ gdy was przyjmą i dostaniecie bilet, to wtedy na warsztatach nie bedziecie w stanie szybko załapać układów... Oczywiscie, dobrze będzie jeśli na castingu się świetnie zaprezentujecie, bez zadym pomylek i w ogole, ale popatrzcie na finałową 16 z poprzedniej edycji... Oni przyszli na casting wcale nie przygotowujac sie do tego tyle czasu... niektorzy wcale nie wymyslali ukladu. Tańczyli po prostu z serca. Jesli moge wam cos poradzic to tanczcie to co wam najlepiej wychodzi i nie przejmujcie sie krytyka jury
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
mam pytanie.. bo chyba Cię nie zrozumiałam napisałaś, że to nie jest dobre jeśli się długo przygotowuję bo wtedy nie będziemy na warsztatach szybko załapywać kroków.. co ma jedno do drugiego?
Chyba chodzi o to, że to ma być improwizacja i jeśli nie potrafimy improwizować, to nie załapiemy kroków. Ale przecież improwizacja to I etap! A tu mamy mieć UKŁAD - sami tak napisali.
oj, gdybym tylko mogla... zatanczylabym h i dancehall i jakis miks ulubionych kawalkow bym sporzadzila... a tak - coz. za mloda jestem, a szkooooda....
_________________ So baby i will wait for you... ;**
że to nie jest dobre jeśli się długo przygotowuję bo wtedy nie będziemy na warsztatach szybko załapywać kroków.. co ma jedno do drugiego?
Ponieważ jeśli naprawdę potrafisz tanczyc, to taki układ powinnaś ułozyć w 10 min, powtórzyc ze 3 razy i gotowe... W tańcu licza sie przede wszystkim ruchy... Czy robisz je 'płynnie', czy moze sztywno... I freestyle... Jeżeli uczycie sie ukladu ponad miesiac czy jeszcze dluzej to znaczy, że nie jestescie w stanie załapać ukladow w szybkim tempie... Oczywiscie cwiczcie, ale bez przesady... Ułóżcie sobie ukłąd, a potem może zapoznajcie sie z technikami, ktorych nie tanczycie. Bo jak dobrze wiecie na warsztatach, albo nawet w II etapie castingow tanczycie zupelnie odmienny styl.
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
I tu masz rację. Ale nikt chyba nie układa sztywnej choreografii. Bo przed jury może się wszystko wydarzyć. Ja sobie mniej więcej ułożę, chcę więc, kiedy są jakieś gwałtowne dźwięki żeby np. wtedy zrobić skok, ale tak to spontan
_________________ Tańczę, więc jestem.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum