Jak bym była troche starsza to bym poszla na casting i zatanczyta HH , popping i troche new style Ale musze troszke poczekac moze zrobią jeszcze z 2 edycje
_________________ ....:::TaNIeC To PoWiETrzE ,KtÓrYm Się...
DoTlEnIaM:::...
Mi też się podoba. Jak ją włączyłam od razu ją zakwalifikowałam ją do klasyki, współczesnego. Mi sie w niej podoba rytm, można łatwo i przyjemnie przy niej dobrze wrazić emocje. Tak jak do piosenki Celin Dion - Taking Chances
Ja wybrałam Leonę Lewis - Bleeding love. Przy niej dopiero można wyrazić emocje. Co do wagi to mam 164cm i 45kg... W sumie mam mięśnie i w ogóle nie narzekam. Ale musiałam się ograniczyć z tłustym jedzeniem. I jest jak trzeba Ale już nie wracajmy do tego tematu
[ Dodano: 2007-12-29, 21:01 ]
aha, i chciałam zaznaczyć, że taniec towarzyski to nie jest tylko "machanie biodrami" jak już ktoś tu napisał. i napewno nie będzie na castingach "setki takich". jeśli dobrze "machasz" to jury to zauważy. da się zauważyć kto jest amatorem, a kto umie to tańczyć.
Ja myślę nad Leoną Lewis - Bleeding Love. mi przy niej też dobrze wyraża emocje. Al nie wiem. Już miałam ją w planach od listopada gdy szykowałam dzieciaki na występ - układałam im choreografię na przedstawienie i jak pokazałam im jka do niej tańcze to same mi kazały jechać z nią. Ale nie wiem zobaczę mam czas
Ja wybralem My Love Timberlake'a, bede tanczyc hip hop z polaczeniem elementow poppingu
a to ciekawe bo ja tez mialam w planach my love i hh ;p
_________________ Talentem do tańca
jest zdolność ciała
do precyzyjnego reagowania
na oryginalne fantazje,
jakie ma każdy tancerz,
pragnący wyrazić coś,
co stanowi jego obsesję.
[ Dodano: 2008-01-07, 18:05 ]
Ja bym chyba wybrała jazz. Jest taki spokojny, moze to do mnie nie podobne, ale jednak;) Mozna super zagrac i wczuc sie w role. czesto jak ogladam ludzi tanczacych jazz plakac mi sie chce ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum