wiecie już do jakiej muzyki będziecie tańczyć? sami ułkładaliście choreografię?
jeśli chodzi o mnie, to cały czas się zastanawiam jaką muzykę wybrać. choreografię wymyślam sama, tak naprawdę to jeszcze praktycznie nie wymyśliłam żadnej, ale jestem w trakcie wkurza mnie, że narazie nie mogę opanować glidingu i slidingu...;/
Gdybym miała 16 lat to wybrałabym hh A jeśli by im to nie wystarczyło ewentualnie mogłabym sprobować sił w tym jazzie w końcu gleba nasz finalista od razu nie dostał biletu musiał przejść przez 2 etap Ale wam zazdroszczę Nawet nie wiecie jakbym chciała się tam pojawić !! Kocham te kolejki
jakbym umiała tańczyc i poszła na towarzyski w dzieciństwie (a przez swoją głupotę nie poszłam,bo koniecznie z koleżanką chciałam )to zapewniam Cię peggyy, że już dzisiaj bym tam stała i czekała na casting
ja kiedyś miałam fajną propozycje wyjazdu do Londynu /jeszcze przed wejściem do Unii/ i też powiedziałam, że tylko z koleżanką, bo byłam b. młoda i sama trochę się bałam, miejsca dla koleżanki nie było i w ten sposób zostałam w Polsce , a koleżanka siedzi w Stanach
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum